|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:15 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:15 pm
*mówi z węgierskim akcentem* Mój poduszkowiec jest pełen węgorzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:16 pm
muszę iść..... a raczej się czołgać.....papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:16 pm
ups... znów się zagapiłam ><" ale i tak musze lecieć... miłej zabawy ludziska wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:19 pm
Kitty-ShadowCat Delein Kitty-ShadowCat *ciszę przerywa głośny krzyk połączony z chisterycznym płaczem* aaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu mooooooja n�żka... aauuuuuuu crying gonk crying *mdleje z bulu* *puff* *pojawia się przed nią* No i cóżeś zrobiła ofiarko? otwiera oczka... chciałam na siebie uwage zwr�cić... i przez okno wyskoczyłam... crying Dlatego pamiętaj: bardziej efektowne są ściany xp *owinęła jej nogę w bandarz nasączony dziwnie pachnącym olejkiem* Jezeli nie pomoze to zgłoś się do pierwszego lepszego rzeźnika. Dobranoc. Papa Setsu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:35 pm
Hmm ja nie skacze z okna, jeszcze sobie krzywde zrobie. Po co się narazac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:35 pm
nie bylo mnei przez chwile papatki tym co wyszli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:39 pm
cześć...haha blaugh ... jestem zn.. Del ten olejek naprawde pomaga..... już mi lepiej. biggrin dziękooję biggrin *przyytool*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:42 pm
novelin Hmm ja nie skacze z okna, jeszcze sobie krzywde zrobie. Po co się narazac ^^ racja o wiele lepiej sie poduszkami ponawalac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:48 pm
Vykk novelin Hmm ja nie skacze z okna, jeszcze sobie krzywde zrobie. Po co się narazac ^^ racja o wiele lepiej sie poduszkami ponawalac blaugh mówisz....?? * pac vykka poduchą* i co... tak dobrze?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:53 pm
Kitty-ShadowCat Vykk novelin Hmm ja nie skacze z okna, jeszcze sobie krzywde zrobie. Po co się narazac ^^ racja o wiele lepiej sie poduszkami ponawalac blaugh mówisz....?? * pac vykka poduchą* i co... tak dobrze?? wink a nie bo*wyciaga sterte poduch zza czyjegos fotelika...*teraz jest dobrze...*łapie poduszke w reke i wola*razokuden*rzuca*sorka ale ja sobie ide bo mnei wyrzucaja od kompa papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:56 pm
Vykk Kitty-ShadowCat Vykk novelin Hmm ja nie skacze z okna, jeszcze sobie krzywde zrobie. Po co się narazac ^^ racja o wiele lepiej sie poduszkami ponawalac blaugh mówisz....?? * pac vykka poduchą* i co... tak dobrze?? wink a nie bo*wyciaga sterte poduch zza czyjegos fotelika...*teraz jest dobrze...*łapie poduszke w reke i wola*razokuden*rzuca*sorka ale ja sobie ide bo mnei wyrzucaja od kompa papa ze mną to .,...... papa ... do jutrzejszego balu......dobranoc.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:57 pm
nuuuuuudaa..................... moze by tak do ZOO pojsc.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|