|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:54 am
no to opatrzy mi ktoś te nogę crying boliii crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:54 am
Vykk przydalby sie jakis kaplan albo akolita razz .... wy sie smiejecie ale ja bylem na zielonej szkole z roczek temu ponad i kumple sie wypil troche a az mamy dziwna wychowawczynie wiec chodzila sobie po korytarzu kumpel chcial wyjsc do kibla wiec look'nal czy jej nie ma zeby nie pokazac sie ze jest wciety...otwirera drzwi wychodzi a onas sie na niego patrzy ...szybko trzasnal drzwiami a ze okno bylo otwarte a przy oknie krzeslo to on jednym skokiem na krzeslo a drugim za okno razz ...chlopak sie dziwil torche co go tak reka boli anstepnego dnia razz blaugh xd xd xd xd niestety gildiowa druidka tez wyskoczyla przez okno....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:55 am
opcy Vykk przydalby sie jakis kaplan albo akolita razz .... wy sie smiejecie ale ja bylem na zielonej szkole z roczek temu ponad i kumple sie wypil troche a az mamy dziwna wychowawczynie wiec chodzila sobie po korytarzu kumpel chcial wyjsc do kibla wiec look'nal czy jej nie ma zeby nie pokazac sie ze jest wciety...otwirera drzwi wychodzi a onas sie na niego patrzy ...szybko trzasnal drzwiami a ze okno bylo otwarte a przy oknie krzeslo to on jednym skokiem na krzeslo a drugim za okno razz ...chlopak sie dziwil torche co go tak reka boli anstepnego dnia razz blaugh xd xd xd xd niestety gildiowa druidka tez wyskoczyla przez okno.... o.O przepraszam.. gildiowa co?? kogo masz na myślii? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:57 am
Kitty-ShadowCat opcy niestety gildiowa druidka tez wyskoczyla przez okno.... o.O przepraszam.. gildiowa co?? kogo masz na myślii? wink druidka...... ktos kto lubi te.... no jak one sie nazywaja...... aaa drzewa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:00 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy niestety gildiowa druidka tez wyskoczyla przez okno.... o.O przepraszam.. gildiowa co?? kogo masz na myślii? wink druidka...... ktos kto lubi te.... no jak one sie nazywaja...... aaa drzewa... o kim m�wisz- znam ją.....? whee Delein ... o ile sie nie myle druidką jest...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:00 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat opcy niestety gildiowa druidka tez wyskoczyla przez okno.... o.O przepraszam.. gildiowa co?? kogo masz na myślii? wink druidka...... ktos kto lubi te.... no jak one sie nazywaja...... aaa drzewa... o kim mz- znam ją.....? whee opatrzy mi ktoś ta nogę ..... boli coraz bardziej crying auuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:02 pm
ona też przez okno skoczyła?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:03 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy niestety gildiowa druidka tez wyskoczyla przez okno.... o.O przepraszam.. gildiowa co?? kogo masz na myślii? wink druidka...... ktos kto lubi te.... no jak one sie nazywaja...... aaa drzewa... *głos z ogrodu* Po pierwsze to nie przez okno, tylko przez ścianę... Po drugie mnie miał na myśli blaugh A po trzecie, to definicja jest taka na chłopski rozum...ale żadną dendrofilką nie jestem! *cisza*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:07 pm
Delein *głos z ogrodu* Po pierwsze to nie przez okno, tylko przez ścianę... Po drugie mnie miał na myśli blaugh A po trzecie, to definicja jest taka na chłopski rozum...ale żadną dendrofilką nie jestem! *cisza* aaa to dlatego taki przeciąg sie zrobił..... co do dendrofili to ja nic nie sugerowalem...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:08 pm
opcy Delein *głos z ogrodu* Po pierwsze to nie przez okno, tylko przez ścianę... Po drugie mnie miał na myśli blaugh A po trzecie, to definicja jest taka na chłopski rozum...ale żadną dendrofilką nie jestem! *cisza* aaa to dlatego taki przeciąg sie zrobił..... co do dendrofili to ja nic nie sugerowalem...... xp wiesz poedofil jest zboczony na punkcie malych dzieci a dendofil to....ten od drzewek razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:10 pm
Vykk opcy aaa to dlatego taki przeciąg sie zrobił..... co do dendrofili to ja nic nie sugerowalem...... xp wiesz poedofil jest zboczony na punkcie malych dzieci a dendofil to....ten od drzewek razz wiem..... stare kitty nie udawaj! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:11 pm
opcy Vykk opcy aaa to dlatego taki przeciąg sie zrobił..... co do dendrofili to ja nic nie sugerowalem...... xp wiesz poedofil jest zboczony na punkcie malych dzieci a dendofil to....ten od drzewek razz wiem..... stare kitty nie udawaj! domokun *cały czas leży jak kłoda*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:11 pm
Kitty-ShadowCat *ciszę przerywa głośny krzyk połączony z chisterycznym płaczem* aaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu mooooooja n�żka... aauuuuuuu crying gonk crying *mdleje z bulu* *puff* *pojawia się przed nią* No i cóżeś zrobiła ofiarko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|