|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:37 am
*wybiega z bazy pod fotelem.... przebiega przez pokój i wyskakuje przez okno*
*po chwili wchodzi spokojnie przez drzwi.....*
....niewazne ...... po prostu zwracam na siebie uwage xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:38 am
Kitty-ShadowCat Vykk Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat jestem znowu.... sweatdrop widzi mnie ktoś?? stare tak..widze *idze zeby przytulic ale mija ja i obsciskuje powietrze obok niej... * razz blaugh mam wade widzenia razz ojej.... może na urodzinki okularki kupić?? wink hmm..chyba ze gaiowe bo normalne to akurat nosze ale tutaj na gaii tak nie zawsze moge wszystko dobrze zobaczyc bo chodze bez razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:39 am
opcy *wybiega z bazy pod fotelem.... przebiega przez pokój i wyskakuje przez okno* *po chwili wchodzi spokojnie przez drzwi.....* ....niewazne ...... po prostu zwracam na siebie uwage xp *przyglada się widzac opcego podwojnie, - o kurde matrix przeciera oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:41 am
opcy *wybiega z bazy pod fotelem.... przebiega przez pokój i wyskakuje przez okno* *po chwili wchodzi spokojnie przez drzwi.....* ....niewazne ...... po prostu zwracam na siebie uwage xp Ja też chcę... *wybiega przez ścianę i znika w ogródku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:42 am
narka christof opcy *wybiega z bazy pod fotelem.... przebiega przez pokój i wyskakuje przez okno* *po chwili wchodzi spokojnie przez drzwi.....* ....niewazne ...... po prostu zwracam na siebie uwage xp ee...jasne...ciebie tez widze...i znam cie...jestes opcy osmy pasazer gaii xd xp blaugh ...nie no az tak pijany to ja nie jestem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:42 am
Setsuna Dragonclaw racqel prawdziwe sa gorsze, uwierz, mieszkam z jedna, mieszkalem z inna a wczesniej jeszcze z inna i juz dluzej tego sam nie zniose, chyba sie wyprowadze! taak? wiesz, ja jestem w innej sytuacji (on ze mną nie mieszka) i mi to pasuje blaugh to dobra sytuacja wyjsciowa, naprawde ma wiele zalet ale niestety tez kilka wad.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:44 am
dobrej!
*otrzepuje sie ze sniegu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:46 am
Kitty-ShadowCat ja tesh chcę na siebie uwage zwr�cić........ * wyskakuje przez okno i po chwili wraca.........* ..... au auuuuu moja n�żka auuu crying booli crying jednak to nie dla mnie auuuuauuuu auu au.. ma ktoś bandaże?? crying obawiam sie ze na to juz za pozno .... trzeba bedzie uspic.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:47 am
opcy Kitty-ShadowCat ja tesh chcę na siebie uwage zwr�cić........ * wyskakuje przez okno i po chwili wraca.........* ..... au auuuuu moja n�żka auuu crying booli crying jednak to nie dla mnie auuuuauuuu auu au.. ma ktoś bandaże?? crying obawiam sie ze na to juz za pozno .... trzeba bedzie uspic..... ty brootalu.... nie masz dla mnie serca aaauuuu aaaauuuu crying to boli... kto opatrzy moją biedną nóżkę??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:51 am
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat ja tesh chcę na siebie uwage zwr�cić........ * wyskakuje przez okno i po chwili wraca.........* ..... au auuuuu moja n�żka auuu crying booli crying jednak to nie dla mnie auuuuauuuu auu au.. ma ktoś bandaże?? crying obawiam sie ze na to juz za pozno .... trzeba bedzie uspic..... ty brootalu.... nie masz dla mnie serca aaauuuu aaaauuuu crying to boli... kto opatrzy moją biedną nóżkę?? przydalby sie jakis kaplan albo akolita razz .... wy sie smiejecie ale ja bylem na zielonej szkole z roczek temu ponad i kumple sie wypil troche a az mamy dziwna wychowawczynie wiec chodzila sobie po korytarzu kumpel chcial wyjsc do kibla wiec look'nal czy jej nie ma zeby nie pokazac sie ze jest wciety...otwirera drzwi wychodzi a onas sie na niego patrzy ...szybko trzasnal drzwiami a ze okno bylo otwarte a przy oknie krzeslo to on jednym skokiem na krzeslo a drugim za okno razz ...chlopak sie dziwil torche co go tak reka boli anstepnego dnia razz blaugh xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|