|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:23 am
Vykk Christoff_Gangrell Baliaur *zakopuje sie pod poduchami i zasypia* Hey skarboie gdzie jesteś?? *włazi za nią i obcałowuje* skarbie?? stare ??ja zawsze jestem jakiszacofany i zawsze dowiaduje sie o wszystkim ostatni... No bo tego.eeee troche żeśmy sie kryli.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:25 am
Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Baliaur *zakopuje sie pod poduchami i zasypia* Hey skarboie gdzie jesteś?? *włazi za nią i obcałowuje* skarbie?? stare ??ja zawsze jestem jakiszacofany i zawsze dowiaduje sie o wszystkim ostatni... No bo tego.eeee troche żeśmy sie kryli.... whee a to tego tylko tkaa gaiowa parka czy rzeczywsta??...Bo z tego co wiem to baliaur chyba nie jest z lodzi ani Lodzkiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:26 am
Setsuna Dragonclaw nic ci nie jest racq? 3nodding chyba... ... stracilem przytomnosc na kilka postow. niee, raczej wszystko ok. chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:28 am
racqel Setsuna Dragonclaw nic ci nie jest racq? 3nodding chyba... ... stracilem przytomnosc na kilka postow. niee, raczej wszystko ok. chyba... chyba... :> poduchy przestały latać whee takie gaiowe parki są jeszcze gorsze od prawdziwych sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:30 am
Setsuna Dragonclaw racqel Setsuna Dragonclaw nic ci nie jest racq? 3nodding chyba... ... stracilem przytomnosc na kilka postow. niee, raczej wszystko ok. chyba... chyba... :> poduchy przestały latać whee takie gaiowe parki są jeszcze gorsze od prawdziwych sweatdrop ?? e chyba nie zbyt do konca kapuje co przez to masz na mysli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:30 am
jestem znowu.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:31 am
Vykk Christoff_Gangrell Vykk Christoff_Gangrell Baliaur *zakopuje sie pod poduchami i zasypia* Hey skarboie gdzie jesteś?? *włazi za nią i obcałowuje* skarbie?? stare ??ja zawsze jestem jakiszacofany i zawsze dowiaduje sie o wszystkim ostatni... No bo tego.eeee troche żeśmy sie kryli.... whee a to tego tylko tkaa gaiowa parka czy rzeczywsta??...Bo z tego co wiem to baliaur chyba nie jest z lodzi ani Lodzkiego... crying niestety nie pochodzi crying pod Szczecinem mieszka.... crying wiec jak na razie gaiowa...alehmmm kto wie??? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:32 am
Kitty-ShadowCat jestem znowu.... sweatdrop widzi mnie ktoś?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:33 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat jestem znowu.... sweatdrop widzi mnie ktoś?? stare tak..widze *idze zeby przytulic ale mija ja i obsciskuje powietrze obok niej... * razz blaugh mam wade widzenia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:34 am
Vykk Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat jestem znowu.... sweatdrop widzi mnie ktoś?? stare tak..widze *idze zeby przytulic ale mija ja i obsciskuje powietrze obok niej... * razz blaugh mam wade widzenia razz ojej.... może na urodzinki okularki kupić?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:35 am
Dobrea ja sie stleniam 3maicie sie mocno bo slisko na dworze wink Papa *wskakuje w zaspe śniegu i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:36 am
Setsuna Dragonclaw chyba... :> poduchy przestały latać whee takie gaiowe parki są jeszcze gorsze od prawdziwych sweatdrop prawdziwe sa gorsze, uwierz, mieszkam z jedna, mieszkalem z inna a wczesniej jeszcze z inna i juz dluzej tego sam nie zniose, chyba sie wyprowadze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|