|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:09 am
Setsuna Dragonclaw witka *uchyla się przed poduchami* co to, atak obcych z planety Poducha? ninja blaugh obcych?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:12 am
*podbiega do Novelin*nic ci nie jest??*pomaga wstac i podnosi poduche*...e no tego..chyba zapomnilas poduchy...masz ta*rzuca w strone Novelin* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:14 am
racqel Baliaur [a tak sobie.... *leci kolejna w kierunku Kitty 1 wkierunku Christophera i 1 w kierunku racquela* whee whee poduchowy armagedon xd blaugh to ja... [wizzz leca poduchy] yyyy.. [szuuuu wciaz leca] to ja chcialem szybk[paff!, paff!, paff! wszystkie trzy trafiaja] *rac lezy przywalony slodkim, puchowym ciezarem* nic ci nie jest racq? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:15 am
w czerwonej lepiej... Wdzu fajny sig...ee... aaa...yyy ..a kto to jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*zakopuje sie pod poduchami i zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:17 am
Baliaur *zakopuje sie pod poduchami i zasypia* slodkich snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:17 am
Baliaur *zakopuje sie pod poduchami i zasypia* Hey skarboie gdzie jesteś?? *włazi za nią i obcałowuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:19 am
opcy Setsuna Dragonclaw witka *uchyla się przed poduchami* co to, atak obcych z planety Poducha? ninja blaugh obcych?!?!?! obcych, nie opcych blaugh w czerwonej baliaur whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Baliaur *zakopuje sie pod poduchami i zasypia* Hey skarboie gdzie jesteś?? *włazi za nią i obcałowuje* whee no nawet nie mozna w spokoju pokimac!!! (i tak cie dorwa sweatdrop ) *wtula sie w niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur *zakopuje sie pod poduchami i zasypia* Hey skarboie gdzie jesteś?? *włazi za nią i obcałowuje* whee no nawet nie mozna w spokoju pokimac!!! (i tak cie dorwa sweatdrop ) *wtula sie w niego* mmmmm ale tu ciepło whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:20 am
Setsuna Dragonclaw opcy Setsuna Dragonclaw witka *uchyla się przed poduchami* co to, atak obcych z planety Poducha? ninja blaugh obcych?!?!?! obcych, nie opcych blaugh w czerwonej baliaur whee a qrde ja jestem swiecie przjkonana ze w czarnej..moze dlatego ze bardzij lubie czarny??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 11:20 am
Christoff_Gangrell Baliaur *zakopuje sie pod poduchami i zasypia* Hey skarboie gdzie jesteś?? *włazi za nią i obcałowuje* skarbie?? stare ??ja zawsze jestem jakiszacofany i zawsze dowiaduje sie o wszystkim ostatni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|