|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:13 am
wywlok666 hej kochani smile wpadłam na chwilkę .. pozdrowić wszystkich z Nowego Sącza razz gdzie przez tydzien na zesłaniu byłam razz no nic .. uciekam bo tylko na sekundkę wleciałam .. trzymać sie ciepło hejka...i prawdopodobnie papa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:13 am
Christoff_Gangrell *idzie do swojego pokoju* wraca ze "śrubokrętem* (wódka z sokiem) mmm dobry drink nie jest zły whee *zabira mu szklanke* jakis ty milusi pitko mi przyniosles.. papathus Leth i hey tym cio psisli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:14 am
Vykk Lethiel zmykam crying crying crying moze bede pooźniej papa... christof...odkrywcze stwierdzenie razz xd xp idzie do pokoju rzynosi jeszce dwa* chcesz?? aty wodzu???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:14 am
wywlok666 hej kochani smile wpadłam na chwilkę .. pozdrowić wszystkich z Nowego Sącza razz gdzie przez tydzien na zesłaniu byłam razz no nic .. uciekam bo tylko na sekundkę wleciałam .. trzymać sie ciepło cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:15 am
Christoff_Gangrell Vykk Lethiel zmykam crying crying crying moze bede pooźniej papa... christof...odkrywcze stwierdzenie razz xd xp idzie do pokoju rzynosi jeszce dwa* chcesz?? aty wodzu??? jasne, jeszcze pytasz... [bierze szklanke z napisem "l33t b33r"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:16 am
Christoff_Gangrell Vykk Lethiel zmykam crying crying crying moze bede pooźniej papa... christof...odkrywcze stwierdzenie razz xd xp idzie do pokoju rzynosi jeszce dwa* chcesz?? aty wodzu??? jasne ale chyba bardziej ma ocvhote na wscieklego xp ale nie bede narzekal !! narka shen...ehhh nie moge sie do tego nicka przyzwyczaic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:17 am
Łaaał udało mi się napisać posta...brawa dla mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur opcy *przetulywuje sie przez pokój* dymy dymy xp eek hey zdjales maske..wow bo inaczej kwiatek nie dzialal..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Łaaał udało mi się napisać posta...brawa dla mnie... brawo...e ale za co?? ja pisze posty bez problemu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:18 am
lol.. razz witaj i widzicie, dziewczyna sie obrazila!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:19 am
Delein Łaaał udało mi się napisać posta...brawa dla mnie... Braaaawo Del!!! gratuluje!!! XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|