|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:03 am
Miss_Karina Wodzu nieograniczaj dziewczyny.. razz ucichnij wodzu... ja widze to co widze i widze ze Kitt troche przesadza -_-" nie przesadzam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:04 am
Kitty-ShadowCat Miss_Karina Wodzu nieograniczaj dziewczyny.. razz ucichnij wodzu... ja widze to co widze i widze ze Kitt troche przesadza -_-" nie przesadzam domokun dajcie jej spokoj..pokokietowac sobie nie mozna?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:04 am
Kitty-ShadowCat Miss_Karina Kitt... zostaw chlopakow w spokoju czy nie wystarczy ci jeden? XP musisz miec kilku? XP ale ja nie mam ani jednego wink wiem, ale mnie troche wkurza ze do prawie kazdego chlopaka musisz sie zalecac XP Hado, opcy, teraz wodzu... a wczesniej jeszcze mowilas do jednego chlopaka po kilku (!!) postach ze go kochasz... to jest juz gluuupie i w ogole XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:07 am
Miss_Karina Kitty-ShadowCat Miss_Karina Kitt... zostaw chlopakow w spokoju czy nie wystarczy ci jeden? XP musisz miec kilku? XP ale ja nie mam ani jednego wink wiem, ale mnie troche wkurza ze do prawie kazdego chlopaka musisz sie zalecac XP Hado, opcy, teraz wodzu... a wczesniej jeszcze mowilas do jednego chlopaka po kilku (!!) postach ze go kochasz... to jest juz gluuupie i w ogole XP tego to ja nie widzialam...i eee to naprawde przesadza....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:07 am
Baliaur Kitty-ShadowCat Miss_Karina Wodzu nieograniczaj dziewczyny.. razz ucichnij wodzu... ja widze to co widze i widze ze Kitt troche przesadza -_-" nie przesadzam domokun dajcie jej spokoj..pokokietowac sobie nie mozna?? whee juz post wczesniej powiedzialam co o tym mysle i nie wypowiem juz ani jednego slowa na ten temat i juz XP bo i tak nie mam siły juz do tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:09 am
*przetulywuje sie przez pokój* dymy dymy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:09 am
oj czepcie sie juz dziewczyny. mowie ze to forum tylko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:10 am
zmykam crying crying crying moze bede pooźniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel zmykam crying crying crying moze bede pooźniej pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy *przetulywuje sie przez pokój* dymy dymy xp eek hey zdjales maske..wow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*idzie do swojego pokoju* wraca ze "śrubokrętem* (wódka z sokiem) mmm dobry drink nie jest zły whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:11 am
Lethiel zmykam crying crying crying moze bede pooźniej papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:12 am
Lethiel zmykam crying crying crying moze bede pooźniej papa... christof...odkrywcze stwierdzenie razz xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 10:12 am
hej kochani smile wpadłam na chwilkę .. pozdrowić wszystkich z Nowego Sącza razz gdzie przez tydzien na zesłaniu byłam razz no nic .. uciekam bo tylko na sekundkę wleciałam ..
trzymać sie ciepło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|