|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:42 am
hejas eeee tam, jak cos to mam jeszcze dzialo "wryj 2500" w kieszeni.. razz [tu wyciaga cos, co przypomina toster] a i tak wole klasyke [tu pokazuje miecz dloogosci okolo 1.80 metra]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:43 am
Lethiel witaj Bali 4laugh *machu machu spod poduszek* ee wy znoff z poduszkami?? xp hey rac nie mam PM
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:44 am
racqel siemasz Bal! masz mojego PMa? bo ja teraz tylko na chwilke doslownie. hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:44 am
shenmoomba Lethiel pomoge ci zakopac cie*kladzie poduszki na lethiel* hieh..a le ja jush dawno jestem zakopana wink chociash.. im wiecej poduszek tym lepiej whee 4laugh dziekooje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:45 am
Wodzu hejas eeee tam, jak cos to mam jeszcze dzialo "wryj 2500" w kieszeni.. razz [tu wyciaga cos, co przypomina toster] a i tak wole klasyke [tu pokazuje miecz dloogosci okolo 1.80 metra] kochany .... bo się jeszcze skaleczysh.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:46 am
Lethiel shenmoomba Lethiel pomoge ci zakopac cie*kladzie poduszki na lethiel* hieh..a le ja jush dawno jestem zakopana wink chociash.. im wiecej poduszek tym lepiej whee 4laugh dziekooje 3nodding niema za co
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Wodzu hejas eeee tam, jak cos to mam jeszcze dzialo "wryj 2500" w kieszeni.. razz [tu wyciaga cos, co przypomina toster] a i tak wole klasyke [tu pokazuje miecz dloogosci okolo 1.80 metra] kochany .... bo się jeszcze skaleczysh.... wink eeee tam... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Szit! Pada mi Gaia, pada mi komp, zaraz traf mnie szlagnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:47 am
shenmoomba Lethiel shenmoomba Lethiel pomoge ci zakopac cie*kladzie poduszki na lethiel* hieh..a le ja jush dawno jestem zakopana wink chociash.. im wiecej poduszek tym lepiej whee 4laugh dziekooje 3nodding niema za co biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:47 am
Wodzu hejas eeee tam, jak cos to mam jeszcze dzialo "wryj 2500" w kieszeni.. razz [tu wyciaga cos, co przypomina toster] a i tak wole klasyke [tu pokazuje miecz dloogosci okolo 1.80 metra] *rzuca sie na wodza zabiera mu miecz patrzy na niego z blyzkiem w oku* niyu gdzie znalazles moje kochanie?? (dla nieczajacych.. miecz jelopy!) xd 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:49 am
Wodzu Kitty-ShadowCat Wodzu hejas eeee tam, jak cos to mam jeszcze dzialo "wryj 2500" w kieszeni.. razz [tu wyciaga cos, co przypomina toster] a i tak wole klasyke [tu pokazuje miecz dloogosci okolo 1.80 metra] kochany .... bo się jeszcze skaleczysh.... wink eeee tam... biggrin stare Kochany???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:50 am
Baliaur Wodzu hejas eeee tam, jak cos to mam jeszcze dzialo "wryj 2500" w kieszeni.. razz [tu wyciaga cos, co przypomina toster] a i tak wole klasyke [tu pokazuje miecz dloogosci okolo 1.80 metra] *rzuca sie na wodza zabiera mu miecz patrzy na niego z blyzkiem w oku* niyu gdzie znalazles moje kochanie?? (dla nieczajacych.. miecz jelopy!) xd 3nodding whee nuz do masla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:51 am
Wodzu Kitty-ShadowCat Wodzu hejas eeee tam, jak cos to mam jeszcze dzialo "wryj 2500" w kieszeni.. razz [tu wyciaga cos, co przypomina toster] a i tak wole klasyke [tu pokazuje miecz dloogosci okolo 1.80 metra] kochany .... bo się jeszcze skaleczysh.... wink eeee tam... biggrin nie ,, eee tam,, .... co będzie jak się skaleczysz... mamy jeszcze pare niezaliczonych randek,,,, whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:52 am
Kitty-ShadowCat nie ,, eee tam,, .... co będzie jak się skaleczysz... mamy jeszcze pare niezaliczonych randek,,,, whee eee.. czy ja slyshe to co slyshe??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|