|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:23 am
Wodzu Kitty-ShadowCat Lethiel Wodzu [jebut!!] dzwi do salonuu otwieraja sie z hukiem, i wpada zzanich wodzu, caly dymiac. W lapach trzyma kolkownice. Witajcie!! uwazajcie, 4ur4 z74 j3st dz1s s17n4!! witaj *przytuuuuuuuuuuul* whee whee whee yay !! rozczytalam strashliwe L33T xd jestem znowu.... blaugh biggrin nah nah nah nah nah nah nah [zlowieszczy smiech] Ya tesh wuczuwam... *wyciąga 2 uzi z kieszeni*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:23 am
Po dloogich przemysleniach dochodze do wniosku, ze to Rynn the Vampire jest winna aurze zla!! [oglada sie wokolo] niewidze jej!!,Moze wlasnie przywoluje armie nieumarlych!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:24 am
*puff* Avsko...mam ochotę zrobić coś głupiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:24 am
Delein *puff* Avsko...mam ochotę zrobić coś głupiego... O.o na przykład?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:25 am
Delein *puff* Avsko...mam ochotę zrobić coś głupiego... *rzuca w nia albatrosem* podaj dalej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko...mam ochotę zrobić coś głupiego... witaj Deli *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee hieh.. tio zdecydowanie dobre miejsce do robienia gloopich rzeczy wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ta zabije nas i stworzy z nas zombi bysimy jej slurzyli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *puff* Avsko...mam ochotę zrobić coś głupiego... witaj!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:26 am
opcy Delein *puff* Avsko...mam ochotę zrobić coś głupiego... *rzuca w nia albatrosem* podaj dalej! O.o .. biedny albatrosik crying ocaale cie gonk !! *proobooje go przechwycic* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:26 am
Delein *puff* Avsko...mam ochotę zrobić coś głupiego... cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:28 am
Miss_Karina Delein *puff* Avsko...mam ochotę zrobić coś głupiego... O.o na przykład? Na przykład cisnąć kompem przez okno...btw. mam już NBC ^^v...ale nie chce się na moim kompie otworzyć...wkrótce się postaram ci przegrać :] *łapie albatrosa* O, dziubas XD *rzoooot* Avsko Shen!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[wyciaga szmatke, i zaczyna czyscic wnetrze kolkownicy]. Taaaaak, pozadek musi byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uwaga na niskolatajace albatrosy*howa sie pod fotelem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 9:30 am
Delein Miss_Karina Delein *puff* Avsko...mam ochotę zrobić coś głupiego... O.o na przykład? Na przykład cisnąć kompem przez okno...btw. mam już NBC ^^v...ale nie chce się na moim kompie otworzyć...wkrótce się postaram ci przegrać :] okis ^^ ehem... robie koperty zebym nie musiala upowac je w sklepie ^^" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|