|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:34 am
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan nudy sa to mi sie nie chce pisac. tja.. tio ja idu na obiad sweatdrop To smacznego dziekooje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:36 am
Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan nudy sa to mi sie nie chce pisac. tja.. tio ja idu na obiad sweatdrop To smacznego dziekooje xd sorki że wyleciałam bez pożegnania ale komp sie zacina... stare pudło... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:37 am
*skacze na niego* *przytuuuuuuuuul* witaj whee whee whee wita kitty wink *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a cześć ... poznajesz mnie jeszcze.... *pprzyttull* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:38 am
Kitty-ShadowCat a cześć ... poznajesz mnie jeszcze.... *pprzyttull* blaugh na glowe nie upadlem zeby cie niepoznac jeszcze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:38 am
witaj blaugh *przytuuuuuul* nie wiem.. nie bylo jej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:40 am
shenmoomba Kitty-ShadowCat a cześć ... poznajesz mnie jeszcze.... *pprzyttull* blaugh na glowe nie upadlem zeby cie niepoznac jeszcze ale fajnio że wpadłeś..... Deli odchodzi crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:41 am
Kitty-ShadowCat shenmoomba Kitty-ShadowCat a cześć ... poznajesz mnie jeszcze.... *pprzyttull* blaugh na glowe nie upadlem zeby cie niepoznac jeszcze ale fajnio że wpadłeś..... Deli odchodzi crying crying nio ..... tio ja znikam będe ok godz. 18;00 chya... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:44 am
papa wszystkim.... dozobaczonka..... *całus dla moomby* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:44 am
Kitty-ShadowCat papa wszystkim.... dozobaczonka..... *całus dla moomby* blaugh odczep sie nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:45 am
shenmoomba Kitty-ShadowCat papa wszystkim.... dozobaczonka..... *całus dla moomby* blaugh odczep sie nara *rotfl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 8:45 am
hey, nie wiem jak u was ale u mnie pelno sniegu. i lodu zarazem. na wlasnej ulicy zginal bym dzisiaj minimum dwa razy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|