|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:00 am
Kitty-ShadowCat Lethiel hieh.. a ja nie mam takich problemoow bo abstynentka jestem 3nodding whee mam pytanko- co to jest memberlist?? tio jest lista czlonkoow gildi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:00 am
Lethiel hieh.. a ja nie mam takich problemoow bo abstynentka jestem 3nodding whee Lethi.. nie goraco Ci? *nie odrywa oczu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:01 am
Lethiel Kitty-ShadowCat Lethiel hieh.. a ja nie mam takich problemoow bo abstynentka jestem 3nodding whee mam pytanko- co to jest memberlist?? tio jest lista czlonkoow gildi 3nodding thinx smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:03 am
Lethiel Kitty-ShadowCat Lethiel hieh.. a ja nie mam takich problemoow bo abstynentka jestem 3nodding whee mam pytanko- co to jest memberlist?? tio jest lista czlonkoow gildi 3nodding wlasnie....... chyba ze chodzi ci o ogolna liste użytkowników gai....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:03 am
Shinn-chan Lethiel hieh.. a ja nie mam takich problemoow bo abstynentka jestem 3nodding whee Lethi.. nie goraco Ci? *nie odrywa oczu* xd xd xd *rzooca w niego poduchą* nio wlasnie tak troshq *wachlooje sie lapką* xd witaj *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:04 am
opcy Lethiel Kitty-ShadowCat Lethiel hieh.. a ja nie mam takich problemoow bo abstynentka jestem 3nodding whee mam pytanko- co to jest memberlist?? tio jest lista czlonkoow gildi 3nodding wlasnie....... chyba ze chodzi ci o ogolna liste użytkowników gai.... nio tak .. jest jeszcze ta duza blaugh 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:08 am
Lethiel opcy Lethiel Kitty-ShadowCat Lethiel hieh.. a ja nie mam takich problemoow bo abstynentka jestem 3nodding whee mam pytanko- co to jest memberlist?? tio jest lista czlonkoow gildi 3nodding wlasnie....... chyba ze chodzi ci o ogolna liste użytkowników gai.... nio tak .. jest jeszcze ta duza blaugh 3nodding 3nodding 3nodding Odziej sie w cos scream wygladasz ehem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:10 am
Shinn-chan Odziej sie w cos scream wygladasz ehem... stare ... tobie zawsze cos w moim stroju nie pasooje xd nie odzieje blaugh *wskakooje na fotelik i pokazooje język* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:12 am
pytam po raz kolejny przygotowani na jutrzejsza impreze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:14 am
opcy pytam po raz kolejny przygotowani na jutrzejsza impreze? gotowi blaugh moje zadanie: zaloshyć topic na Durem i dodać link w gildii 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:19 am
Lethiel opcy pytam po raz kolejny przygotowani na jutrzejsza impreze? gotowi blaugh moje zadanie: zaloshyć topic na Durem i dodać link w gildii 3nodding 3nodding 3nodding u nas to bedzie o 18... taaa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:24 am
opcy Lethiel opcy pytam po raz kolejny przygotowani na jutrzejsza impreze? gotowi blaugh moje zadanie: zaloshyć topic na Durem i dodać link w gildii 3nodding 3nodding 3nodding u nas to bedzie o 18... taaa? niom podobno 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:25 am
Lethiel Shinn-chan Odziej sie w cos scream wygladasz ehem... stare ... tobie zawsze cos w moim stroju nie pasooje xd nie odzieje blaugh *wskakooje na fotelik i pokazooje język* blaugh jasne, ze nie pasuje.. wygladasz za bardzo kuszaco.. sweatdrop blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:30 am
Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Odziej sie w cos scream wygladasz ehem... stare ... tobie zawsze cos w moim stroju nie pasooje xd nie odzieje blaugh *wskakooje na fotelik i pokazooje język* blaugh jasne, ze nie pasuje.. wygladasz za bardzo kuszaco.. sweatdrop blaugh xd rolleyes .. bla bla... nio i cio z tego stare ... przebiore sie jutro blaugh dzisiaj mnie jeszcze musisz taka znieosic xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:35 am
Lethiel Shinn-chan Lethiel Shinn-chan Odziej sie w cos scream wygladasz ehem... stare ... tobie zawsze cos w moim stroju nie pasooje xd nie odzieje blaugh *wskakooje na fotelik i pokazooje język* blaugh jasne, ze nie pasuje.. wygladasz za bardzo kuszaco.. sweatdrop blaugh xd rolleyes .. bla bla... nio i cio z tego stare ... przebiore sie jutro blaugh dzisiaj mnie jeszcze musisz taka znieosic xd twisted Wiesz.. z drugiej jesdnak strony to na co ja narzekam... wink to dobrze, ze wygladasz tak a nie inasczej 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|