|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:43 am
opcy *jest* nie nawidze tych powalonych mew!!!!!!! musza tak tupac?!?! czesc wszystkim! *skacze na niego* *przewraca* *pac poducha* witaj 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:44 am
Vykk opcy *jest* nie nawidze tych powalonych mew!!!!!!! musza tak tupac?!?! czesc wszystkim! mew?? białych..... tupią jak cholera!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:44 am
opcy *jest* nie nawidze tych powalonych mew!!!!!!! musza tak tupac?!?! czesc wszystkim! cześć *przyytuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:45 am
opcy Vykk opcy *jest* nie nawidze tych powalonych mew!!!!!!! musza tak tupac?!?! czesc wszystkim! mew?? białych..... tupią jak cholera! tupiacych mew..?? to gdzie ty jestes??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:46 am
Vykk opcy Vykk opcy *jest* nie nawidze tych powalonych mew!!!!!!! musza tak tupac?!?! czesc wszystkim! mew?? białych..... tupią jak cholera! tupiacych mew..?? to gdzie ty jestes?? bylem wczoraj na urodzinach kumpla i mnie łeb boli.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:48 am
opcy Vykk opcy Vykk opcy *jest* nie nawidze tych powalonych mew!!!!!!! musza tak tupac?!?! czesc wszystkim! mew?? białych..... tupią jak cholera! tupiacych mew..?? to gdzie ty jestes?? bylem wczoraj na urodzinach kumpla i mnie łeb boli..... a co do tego wszystkiego maja mewy razz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:51 am
ja kiedyś po sylwestrze białe myszki widziałam..... hi hi .... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:52 am
Vykk a co do tego wszystkiego maja mewy razz ?? bo tak sie na kaca inaczej mówi - "Tupot Białych Mew" tele ze te moje mewy chyba w glanach chodzą stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:53 am
Kitty-ShadowCat ja kiedyś po sylwestrze białe myszki widziałam..... hi hi .... whee to sie nie ma co chwalic.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:54 am
opcy Kitty-ShadowCat ja kiedyś po sylwestrze białe myszki widziałam..... hi hi .... whee to sie nie ma co chwalic.... 3nodding blaugh hihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:57 am
wszyscy przygotowani na jutrzejsza impreze?? z tego co policzylem to powinna 0 18 sie zaczac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:57 am
hieh.. a ja nie mam takich problemoow bo abstynentka jestem 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:59 am
Lethiel hieh.. a ja nie mam takich problemoow bo abstynentka jestem 3nodding whee ja tez w zasadzie od roku nie piłem...ale jakos tak wyszlo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:59 am
Lethiel hieh.. a ja nie mam takich problemoow bo abstynentka jestem 3nodding whee mam pytanko- co to jest memberlist??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|