|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:39 am
...ohayo ...no to po urodzinkach blaugh ...co się dzieje na gai?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:40 am
Ja- Yosei ...ohayo ...no to po urodzinkach blaugh ...co się dzieje na gai? hey...... jutro o 18;00 balik w durem u jakiś siostrzyczek.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:41 am
...brat bierze kompa - wracam za 5/10/15 minut ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:42 am
Ja- Yosei ...ohayo ...no to po urodzinkach blaugh ...co się dzieje na gai? witaj 4laugh *wisz na szyji* wszystkiego naj z okazji wczorajszych urodzinek whee whee whee bo nie mialam jak ci zyczyc wczoraj sweatdrop jutro evencik w Durem 3nodding .. zokazji 2 urodzinek gaii 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:50 am
sorka ze sie nie pozegnałem ale net mi padł xd teraz puki mam chwile zanim znowu pewnie padnie wiec sie zegnam przytulasy for all biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:52 am
Falcone sorka ze sie nie pozegnałem ale net mi padł xd teraz puki mam chwile zanim znowu pewnie padnie wiec sie zegnam przytulasy for all biggrin papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:02 am
ohayo i *przyytuul* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:07 am
...ek-hm! ...dzieje się coś? ...ale co się będzie działo na tych urodzinkach gai?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:10 am
Ja- Yosei ...ek-hm! ...dzieje się coś? ...ale co się będzie działo na tych urodzinkach gai? nio pewnie taki zwylky evencik 3nodding prezeciki moze bedą 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:11 am
Lethiel Ja- Yosei ...ek-hm! ...dzieje się coś? ...ale co się będzie działo na tych urodzinkach gai? nio pewnie taki zwylky evencik 3nodding prezeciki moze bedą 3nodding whee fajnie by było... wzbogaciłyby moje inventory..... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:16 am
Kitty-ShadowCat Lethiel Ja- Yosei ...ek-hm! ...dzieje się coś? ...ale co się będzie działo na tych urodzinkach gai? nio pewnie taki zwylky evencik 3nodding prezeciki moze bedą 3nodding whee fajnie by było... wzbogaciłyby moje inventory..... whee nom...az wstyd przyznac ale moje jest ubogie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:18 am
Vykk Kitty-ShadowCat Lethiel Ja- Yosei ...ek-hm! ...dzieje się coś? ...ale co się będzie działo na tych urodzinkach gai? nio pewnie taki zwylky evencik 3nodding prezeciki moze bedą 3nodding whee fajnie by było... wzbogaciłyby moje inventory..... whee nom...az wstyd przyznac ale moje jest ubogie :/ moje tesh.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 6:20 am
Vykk Kitty-ShadowCat Lethiel Ja- Yosei ...ek-hm! ...dzieje się coś? ...ale co się będzie działo na tych urodzinkach gai? nio pewnie taki zwylky evencik 3nodding prezeciki moze bedą 3nodding whee fajnie by było... wzbogaciłyby moje inventory..... whee nom...az wstyd przyznac ale moje jest ubogie :/ uh... a moje.. uh... nio cio ja poradze ze niemogu sie oprzeć zakupom crying gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|