|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:52 am
Lethiel ostatnio tu wogoole sa pustki crying ... ale tio sie powinno jutro zmienic 3nodding bo evencik bedzie wink 3nodding wiem wiem biggrin Strasznie fajnie wygladaja avatarki-blizniaczki (chcialabym taka fryzurke heart i takie ciuszki heart ) A co eventu, to dla odmiany jutro pewnie bedzie taki tlum, ze wszystko sie zawiesi i popsuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:54 am
Falcone Witam wszytkich zebranych............. oj dawno mnie tu nie było............skad macie takie serduszka w łapkach ?? był jakiś event walentynkowy ?? czesc biggrin a nie wiem, bo nie moglam sie w walentynki wbic na gaie, ale serduszko kupilam w sklepiku Agaty, a potem znalazlam drugie w swoim inventory eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:54 am
Falcone Witam wszytkich zebranych............. oj dawno mnie tu nie było............skad macie takie serduszka w łapkach ?? był jakiś event walentynkowy ?? *skok na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj whee whee whee serducho powinienes miec w inwentory 3nodding zmienilo sie ze dodali jakieś hangout.. takie niby randki sweatdrop a jutro bedzie evencik z okazji 2 urodzin gaii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:56 am
Omega Sun Lethiel ostatnio tu wogoole sa pustki crying ... ale tio sie powinno jutro zmienic 3nodding bo evencik bedzie wink 3nodding wiem wiem biggrin Strasznie fajnie wygladaja avatarki-blizniaczki (chcialabym taka fryzurke heart i takie ciuszki heart ) A co eventu, to dla odmiany jutro pewnie bedzie taki tlum, ze wszystko sie zawiesi i popsuje wink nio ciuszki mają fajne whee a cio do tlumu .. tio zaloshe polski topic xd .. zagnieździmy sie tam i zadne zwiechy nam nie groźne whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:02 am
Lethiel nio ciuszki mają fajne whee a cio do tlumu .. tio zaloshe polski topic xd .. zagnieździmy sie tam i zadne zwiechy nam nie groźne whee xd fajnie smile to jak zalozysz topik wrzuc linka do glownego tematu gildii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:04 am
Falcone a ten event ma byc w durem tak ?? czyli nowy mansion bedzie ? sweatdrop Tak w Durem, nowy mansion-blizniaczek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:08 am
tyle zmian.............. ah.........kasy zero trzeba se ryby połowic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:09 am
Omega Sun Lethiel nio ciuszki mają fajne whee a cio do tlumu .. tio zaloshe polski topic xd .. zagnieździmy sie tam i zadne zwiechy nam nie groźne whee xd fajnie smile to jak zalozysz topik wrzuc linka do glownego tematu gildii 3nodding oki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:12 am
Lethiel Omega Sun Lethiel nio ciuszki mają fajne whee a cio do tlumu .. tio zaloshe polski topic xd .. zagnieździmy sie tam i zadne zwiechy nam nie groźne whee xd fajnie smile to jak zalozysz topik wrzuc linka do glownego tematu gildii 3nodding oki 3nodding to jestem z powrotem..... łowiłam rybki..... i chodziłam po sklepach... musze kupić coś na ten bal..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:13 am
Kitty-ShadowCat Lethiel Omega Sun Lethiel nio ciuszki mają fajne whee a cio do tlumu .. tio zaloshe polski topic xd .. zagnieździmy sie tam i zadne zwiechy nam nie groźne whee xd fajnie smile to jak zalozysz topik wrzuc linka do glownego tematu gildii 3nodding oki 3nodding to jestem z powrotem..... łowiłam rybki..... i chodziłam po sklepach... musze kupić coś na ten bal..... sweatdrop oj tam.. nie trzeba sie specjalnie stroić wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:15 am
Kitty-ShadowCat to jestem z powrotem..... łowiłam rybki..... i chodziłam po sklepach... musze kupić coś na ten bal..... sweatdrop oficjalne stroje nie sa wymagane wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:15 am
jezeli u nich sie zaczyna o 9... tio u nas o ktoorej ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 5:17 am
Lethiel jezeli u nich sie zaczyna o 9... tio u nas o ktoorej ?? Skoro ich polnoc to nasza 9.00 to ich 9.00 to chyba 18.00 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|