|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:27 am
Lethiel Vykk Kitty-ShadowCat Vykk hejka ludziska...wlasnie sobie ogladnalem galeryjke gaiowa nasza i az musze przyznac ze chce sie wrzucic swoje fotki blaugh hej.... znowu coś dodali na gai..... jakiś bal blaugh co co co?? dzi ??pokazcie..pokashcie!! czyt. post wyshej blaugh xd jutro urodzinki gaii.. w durem.. w domu jakis bliźniaczek neutral XD eee jakich blizniaczek??..hmmm jestem ciekaw co to bedzie sie tutaj dzialo..i czy rzeczywiscie beda prezenciki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:27 am
Kitty-ShadowCat prezent ....! trezenty.... heart i love it heart tak samo jak imprezki.... heart hieh.. tylko pewnie.. jak wszystko na gaii.. bal tesh sie opooźni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:28 am
Lethiel Kitty-ShadowCat prezent ....! trezenty.... heart i love it heart tak samo jak imprezki.... heart hieh.. tylko pewnie.. jak wszystko na gaii.. bal tesh sie opooźni xp chaseem tak bywaa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:30 am
Vykk eee jakich blizniaczek??..hmmm jestem ciekaw co to bedzie sie tutaj dzialo..i czy rzeczywiscie beda prezenciki przeczytaj sobie.. jest na gloownej stonie gaii 3nodding a prezeciki byly w zeszlym roku..te czapeczki urodzineowe i jakieś coski... wiec teraz chyba tesh będą wink whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:30 am
Lethiel Kitty-ShadowCat prezent ....! trezenty.... heart i love it heart tak samo jak imprezki.... heart hieh.. tylko pewnie.. jak wszystko na gaii.. bal tesh sie opooźni xp a jest an to wsio jakas okreslona godzinka czy to caly dzien bedzie ten bal i cos tam jeszcze...??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:31 am
Vykk Lethiel Kitty-ShadowCat prezent ....! trezenty.... heart i love it heart tak samo jak imprezki.... heart hieh.. tylko pewnie.. jak wszystko na gaii.. bal tesh sie opooźni xp a jest an to wsio jakas okreslona godzinka czy to caly dzien bedzie ten bal i cos tam jeszcze...?? masz .. czytaj blaugh http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=6087646
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:32 am
Lethiel Vykk eee jakich blizniaczek??..hmmm jestem ciekaw co to bedzie sie tutaj dzialo..i czy rzeczywiscie beda prezenciki przeczytaj sobie.. jest na gloownej stonie gaii 3nodding a prezeciki byly w zeszlym roku..te czapeczki urodzineowe i jakieś coski... wiec teraz chyba tesh będą wink whee 3nodding nom to look'ne blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:34 am
Vykk Lethiel Vykk eee jakich blizniaczek??..hmmm jestem ciekaw co to bedzie sie tutaj dzialo..i czy rzeczywiscie beda prezenciki przeczytaj sobie.. jest na gloownej stonie gaii 3nodding a prezeciki byly w zeszlym roku..te czapeczki urodzineowe i jakieś coski... wiec teraz chyba tesh będą wink whee 3nodding nom to look'ne blaugh O.o jej bal- a w co ja sie oobiore sweatdrop gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:35 am
Kitty-ShadowCat O.o jej bal- a w co ja sie oobiore sweatdrop gonk O.o ... nie myslalam nad tym.. hm..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:38 am
Lethiel Kitty-ShadowCat O.o jej bal- a w co ja sie oobiore sweatdrop gonk O.o ... nie myslalam nad tym.. hm.. koopiłabym coś..... ale zastanowie się jeszcze nad moimi ciuszkami... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:44 am
witaj Omi 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:48 am
Lethiel witaj Omi 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee w koncu ktos tu jest biggrin (ostatnio ile razy przyjde sa pustki sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:50 am
Omega Sun Lethiel witaj Omi 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee w koncu ktos tu jest biggrin (ostatnio ile razy przyjde sa pustki sweatdrop ) ostatnio tu wogoole sa pustki crying ... ale tio sie powinno jutro zmienic 3nodding bo evencik bedzie wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 4:51 am
Witam wszytkich zebranych............. oj dawno mnie tu nie było............skad macie takie serduszka w łapkach ?? był jakiś event walentynkowy ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|