|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:08 pm
Miss_Karina K. to cos nazywa sie nitemare scarf --->  *patrzy z serdooszkami w oczach* gonk gonk heart gonk heart gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:09 pm
Lethiel Miss_Karina K. to cos nazywa sie nitemare scarf --->  *patrzy z serdooszkami w oczach* gonk gonk heart gonk heart gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:09 pm
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina K. to cos nazywa sie nitemare scarf --->  *patrzy z serdooszkami w oczach* gonk gonk heart gonk heart gonk gonk ech.. dziekooje karinko .. *parooje xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:10 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat i moja kochana Deliska crying tak mi jej brakuje..... crying gożej z wami, bo ja mam ją na codzień w realu.... eme... moze to gloopie pytanie.. ale.. skoro mash ją na codzien w realu.. to czemu ci jej brakooje ?? O.o Lethi to nie jest głoopie pytanko tylko mądre... sweatdrop spoox mi się to pytanko podobało..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:11 pm
Lethiel Miss_Karina Lethiel Miss_Karina K. to cos nazywa sie nitemare scarf --->  *patrzy z serdooszkami w oczach* gonk gonk heart gonk heart gonk gonk ech.. dziekooje karinko .. *parooje xd * lol whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:11 pm
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat i moja kochana Deliska crying tak mi jej brakuje..... crying gożej z wami, bo ja mam ją na codzień w realu.... eme... moze to gloopie pytanie.. ale.. skoro mash ją na codzien w realu.. to czemu ci jej brakooje ?? O.o Lethi to nie jest głoopie pytanko tylko mądre... sweatdrop spoox mi się to pytanko podobało..... wink smile *przytuuuuul* nie smootaj.. dobsh bedzie wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:13 pm
ok ide lulac, bo jutro wczesnie wstaje gonk i mam niezwykle pracowity dzionek sweatdrop cosh... do jutra!!! xd xd whee dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:14 pm
Miss_Karina ok ide lulac, bo jutro wczesnie wstaje gonk i mam niezwykle pracowity dzionek sweatdrop cosh... do jutra!!! xd xd whee dobranoc *przytuuuuuuuul* whee papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:14 pm
Lethiel Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Lethiel Kitty-ShadowCat i moja kochana Deliska crying tak mi jej brakuje..... crying gożej z wami, bo ja mam ją na codzień w realu.... eme... moze to gloopie pytanie.. ale.. skoro mash ją na codzien w realu.. to czemu ci jej brakooje ?? O.o Lethi to nie jest głoopie pytanko tylko mądre... sweatdrop spoox mi się to pytanko podobało..... wink smile *przytuuuuul*mam taką nadzieję.... dziękooję *odwzajemnia przyytoool* sweatdrop nie smootaj.. dobsh bedzie wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:15 pm
ja sie tu i tak nie udzielam, to was opuszcze ^^ Dobrej nocki ^.^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:18 pm
ja tesh jush mykam crying milych snoow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:18 pm
mam nadzieję że będzie dobshe....*odwzajemnia przyytool* papa kaiinko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:21 pm
to ja samiootka zostaje...... *kładzie się na sofe w salonie i drzemie, a obok ma tabliczkę z napisem ,, jak ktoś zawita niech mnie obudzii,,* sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:40 pm
Kitty-ShadowCat to ja samiootka zostaje...... *kładzie się na sofe w salonie i drzemie, a obok ma tabliczkę z napisem ,, jak ktoś zawita niech mnie obudzii,,* sweatdrop no... koniec drzemki.... nikt nie przyszedł szkoda..... *chowa tabliczke i idzie do swojego pokoju* dobranoc.... sweatdrop do jutra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|