|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:51 pm
czy co tam to jest stare ale słodziutkie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:52 pm
Ten kotek Shii.. jest rozbrajajacy ^.^''''' jak mi dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:55 pm
Ibris Ten kotek Shii.. jest rozbrajajacy ^.^''''' jak mi dobrze... prześlodki .. ale on na koncu znajdooje kogos i odchodzi .. prawda ?? 3nodding ... bo mi proobowali wmoowic ze umiera crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:56 pm
Kitt wymaganiem jest dopier nitemare scarf kosztujacy ponad 160 000 g gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:57 pm
i moja kochana Deliska crying tak mi jej brakuje..... crying gożej z wami, bo ja mam ją na codzień w realu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:58 pm
Miss_Karina Kitt wymaganiem jest dopier nitemare scarf kosztujacy ponad 160 000 g gonk nio wlasnie stressed stressed stressed .. aaargh... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:59 pm
Lethiel Miss_Karina Kitt wymaganiem jest dopier nitemare scarf kosztujacy ponad 160 000 g gonk nio wlasnie stressed stressed stressed .. aaargh... xd xd xd tak to prawda..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:00 pm
Lethiel Miss_Karina Kitt wymaganiem jest dopier nitemare scarf kosztujacy ponad 160 000 g gonk nio wlasnie stressed stressed stressed .. aaargh... xd xd xd no wlasnie arghhh XD bedzie dla mnie pieknym marzeniem ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:02 pm
Kitty-ShadowCat i moja kochana Deliska crying tak mi jej brakuje..... crying gożej z wami, bo ja mam ją na codzień w realu.... eme... moze to gloopie pytanie.. ale.. skoro mash ją na codzien w realu.. to czemu ci jej brakooje ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:03 pm
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina Kitt wymaganiem jest dopier nitemare scarf kosztujacy ponad 160 000 g gonk nio wlasnie stressed stressed stressed .. aaargh... xd xd xd nio wlasnie arghhh XD a co to jest że kosztuje aż ponad 160 000g gonk ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:04 pm
Kitty-ShadowCat Miss_Karina Lethiel Miss_Karina Kitt wymaganiem jest dopier nitemare scarf kosztujacy ponad 160 000 g gonk nio wlasnie stressed stressed stressed .. aaargh... xd xd xd nio wlasnie arghhh XD a co to jest że kosztuje aż ponad 160 000g gonk ?? teraz ok 200 000 xd xp stressed xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:06 pm
Lethiel Kitty-ShadowCat Miss_Karina Lethiel Miss_Karina Kitt wymaganiem jest dopier nitemare scarf kosztujacy ponad 160 000 g gonk nio wlasnie stressed stressed stressed .. aaargh... xd xd xd nio wlasnie arghhh XD a co to jest że kosztuje aż ponad 160 000g gonk ?? teraz ok 200 000 xd xp stressed xd nieeee gonk crying K. to cos nazywa sie nitemare scarf --->
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:07 pm
Lethiel Kitty-ShadowCat i moja kochana Deliska crying tak mi jej brakuje..... crying gożej z wami, bo ja mam ją na codzień w realu.... eme... moze to gloopie pytanie.. ale.. skoro mash ją na codzien w realu.. to czemu ci jej brakooje ?? O.o brakooje mi jej na gai.a jak była na gai było tak jakoś inaczej.... gaia to głoowny temat w nashym życiu (przynajmniej tak było) a teraz tylko ja mogę jej o gai opowiadać... crying Lethi to nie jest głoopie pytanko tylko mądre... sweatdrop spoox
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|