|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:05 pm
Ibris chyba mnie cos ominelo ;P Kaku - ja mam do kompletu skarpetki z myszka Mickey XD i pizamke z Hello Kitty. a mowia o mnie "ty metalu" ... vv' mroczne razz mhm, skarpetki musza swietnie pasowac do glanow ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:05 pm
[ Kaku ] Kitty-ShadowCat [ Kaku ] slyszalem, ze biseksualizm jest teraz trendy..moze jednak sie skusisz? sluchaj, rozowa bielizna wink ty głupolu... bardzo chętnie ale w przyszłym życiu jak będę facetem..... wink *pac Kaku poduchą* masz za swoje domokun pff..od razu glupolu. sprobuj z kobietami, z doswiadczenia wiem ze to dobry wybor wink bijesz jak baba blaugh przesadzasz..... jestem hetero i zdania nie zmienie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:06 pm
Kitty-ShadowCat Ibris chyba mnie cos ominelo ;P Kaku - ja mam do kompletu skarpetki z myszka Mickey XD i pizamke z Hello Kitty. a mowia o mnie "ty metalu" ... vv' mroczne razz ja też mam coś z Hello Kitty-skarpetki i koszulke nocną- taka sexi whee kocham takie rzeczy XD idziesz do lozka ze swiadomoscia, ze na twoich spodniach od pizamy pasie sie stado owiec... ^^ ehm, no. Czarne boxerki tez sa dobre :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:09 pm
Ibris Kitty-ShadowCat Ibris chyba mnie cos ominelo ;P Kaku - ja mam do kompletu skarpetki z myszka Mickey XD i pizamke z Hello Kitty. a mowia o mnie "ty metalu" ... vv' mroczne razz ja też mam coś z Hello Kitty-skarpetki i koszulke nocną- taka sexi whee kocham takie rzeczy XD idziesz do lozka ze swiadomoscia, ze na twoich spodniach od pizamy pasie sie stado owiec... ^^ ehm, no. Czarne boxerki tez sa dobre :> dokładnie.... mam jeszcze taką słodziutką piżamke z całującymi się mangowymi ludkami i japońskimi znaczkami..... mamusia przed wczoraj kupiła sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:11 pm
Kitty wink dobrze Ci. chociaz ja tam na pizamki nie nalegam. w sumie nie wazne w czym sie spi tylko z kim *wzrok na poduszke* moje kochane... XDD
Kaku - przynajmniej mi jest cieplo ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:14 pm
Ibris... mam do ciebie pytanko.... za ile sprzedajesz takie ładniutkie obrazki ........ chodzi mi o takie podobne do avatarka.... byłabym zainteresowana kupnem..... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:16 pm
Kitty-ShadowCat Ibris... mam do ciebie pytanko.... za ile sprzedajesz takie ładniutkie obrazki ........ chodzi mi o takie podobne do avatarka.... byłabym zainteresowana kupnem..... sweatdrop w moim sigu jest bannerek do sklepu ^^ tam masz cennik. za cale cialko biore 5k np.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:17 pm
Kitty-ShadowCat Ibris... mam do ciebie pytanko.... za ile sprzedajesz takie ładniutkie obrazki ........ chodzi mi o takie podobne do avatarka.... byłabym zainteresowana kupnem..... sweatdrop bo ja nie omiem rysować takich mangowych rzeczy.... sweatdrop wychodzą mi tylko takie rzeczywiste ........ mniej więcej tego rodzaju co mam w sweatdrop sygnaturce....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:19 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:27 pm
i'm back ^^
Leti- rzeczywiscie slodkie kociatko =^o^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:27 pm
*wpada potykajac sie progu*
Dzien dobry bardzo wszystkim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:29 pm
novelin *wpada potykajac sie progu* Dzien dobry bardzo wszystkim biggrin hey, dobry wieczor nawet 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:30 pm
novelin *wpada potykajac sie progu* Dzien dobry bardzo wszystkim biggrin *przytuuuuuuuul* whee whee whee witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|