|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:25 pm
Kitty-ShadowCat Hadogenes tej a wiecie ze chyba za 3 dni gaia ma 2 urodziny fajniusio.... blaugh To bedzie imprezka... biggrin biggrin biggrin xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:25 pm
Hadogenes tej a wiecie ze chyba za 3 dni gaia ma 2 urodziny zgadles XD witam wszystkich ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:26 pm
Hadogenes Ibris hey Will ^^ mnozy sie tu duzo nowych osob ;> to zle ?? dla mnie w porzadku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Miss_Karina Ibris hey Will ^^ mnozy sie tu duzo nowych osob ;> nio :> twisted xd xd Ta Karinka ;> nowe mieso... Czemu Del odchodzi? Huh? Deliska odchodzi crying crying crying bo nie będzi miała czasu na internet.....tak mi ostatnio mówiła jak do niej dzwoniłam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Hadogenes tej a wiecie ze chyba za 3 dni gaia ma 2 urodziny zgadles XD witam wszystkich ^^ a z kad ty wiesz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:28 pm
Sayokun Hadogenes tej a wiecie ze chyba za 3 dni gaia ma 2 urodziny zgadles XD witam wszystkich ^^ czesc niichan xd
Ibri dobrze ze swieze miesko twisted
Del odchodzi....czemu? sad crying bedzie nam jej brakowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:28 pm
Sayokun Hadogenes tej a wiecie ze chyba za 3 dni gaia ma 2 urodziny zgadles XD witam wszystkich ^^ witaj sayo *ppprrrzzzyyytttuuulll*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:29 pm
Hadogenes Sayokun Hadogenes tej a wiecie ze chyba za 3 dni gaia ma 2 urodziny zgadles XD witam wszystkich ^^ a z kad ty wiesz ?? bo w zeszlym roku byl tego dnia bal XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:30 pm
Sayokun bo w zeszlym roku byl tego dnia bal XD ale ciebie wtedy nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:30 pm
Miss_Karina Sayokun Hadogenes tej a wiecie ze chyba za 3 dni gaia ma 2 urodziny zgadles XD witam wszystkich ^^ czesc niichan xd
Ibri dobrze ze swieze miesko twisted
Del odchodzi....czemu? sad crying bedzie nam jej brakowac... crying crying crying odchodzi bo nie będzie miała czasu na internet i gaię.....tak mi mówiła ostatnio jak do niej dzwoniłam crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:32 pm
Sayokun Hadogenes Sayokun Hadogenes tej a wiecie ze chyba za 3 dni gaia ma 2 urodziny zgadles XD witam wszystkich ^^ a z kad ty wiesz ?? bo w zeszlym roku byl tego dnia bal XD a jak myślisz w tym roku też będzie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:32 pm
Hadogenes Sayokun bo w zeszlym roku byl tego dnia bal XD ale ciebie wtedy nie bylo ale teraz bedziemy twisted i bedzie to niezly bal!!! xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:33 pm
Hadogenes Sayokun bo w zeszlym roku byl tego dnia bal XD ale ciebie wtedy nie bylo ale jest stary post w Announcementach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:34 pm
Miss_Karina Hadogenes Sayokun bo w zeszlym roku byl tego dnia bal XD ale ciebie wtedy nie bylo ale teraz bedziemy twisted i bedzie to niezly bal!!! xd xd whee tylko szkoda że Deli nie będzie crying ona lubi impry sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:34 pm
Hadogenes Tej kukus czemu bee odszedl ?? (jesli to drazliwy temat to nie odp) nie mam pogięcia chyba miał to wszystko już głęboko w d... nosie choć mogło być to spowodowane pewną sytuacją, która miała miejsce w styczniu... ale nieważne... i tak nie zrozumiecie, bo to jest pojebana sprawa... więc co ja wam będę tłumaczył sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|