|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 11:56 am
Setsuna Dragonclaw nio to sie pogodziliście, ja nikogo nie musze bronic ^^ A Ty wiesz jak ja to lubie *usiadł obok i położył sobie Setsune na kolanach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 11:56 am
Vykk Usagi-man milo bylo posiedziec ale musze juz isc... Papa ! narka... tej vykk cos sie nie odzywasz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 11:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Miss_Karina Lorak Oj Karin zlas z sufitu przeciez nic Ci nie zrobie prrrr.....ych.....Ej no spoko przeciez nie obraze sie o sama fryzure heh hmpf... no fryza masz spoko, tylko tak mi sie skojarzyło z tym anime blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
informacje parafialne:
primo: dla tych z was, którzy pragną zmęczyć swą młodą psychikę >> na moim Journalu pojawiła się nowa notka... odważnych zapraszam do konsumpcji i wyrażenia swego zdania
secondo: wczoraj w metrze widziałem Zero... a później gdy wracałem ze szkoły wydaje mi się, że na drugim końcu wagonu była Karina [w zasadzie to jestem pewny, że to była ona]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:00 pm
Miss_Karina Lorak Miss_Karina Lorak Oj Karin zlas z sufitu przeciez nic Ci nie zrobie prrrr.....ych.....Ej no spoko przeciez nie obraze sie o sama fryzure heh hmpf... no fryza masz spoko, tylko tak mi sie skojarzyło z tym anime blaugh Ale na czochranie sobie nie pozwole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:00 pm
Julka !! Odbierz ten cholerny telefon !!
sama widzialas co karina napisala, przeciez ja nic nie moge na ten temat wiedziec... jestem tylko smarkatym gilkiem... sweatdrop cala rodzina cie polubila, moj brat nie mial lepszej dziewczyny od ciebie...
Przepraszam Julus...
crying crying crying crying crying gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:01 pm
Kukus secondo: wczoraj w metrze widziałem Zero... a później gdy wracałem ze szkoły wydaje mi się, że na drugim końcu wagonu była Karina [w zasadzie to jestem pewny, że to była ona] Eeeee.... kiedy widziales i o ktorej mniej wiecej? O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:03 pm
Dajcie mi spokoj... Ide sie wykapac i ide spiulkac...
[zgon...] [zdesperowane zombie...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:04 pm
juliangel Dajcie mi spokoj... Ide sie wykapac i ide spiulkac... [zgon...] [zdesperowane zombie...] ja juz schodze na dol Julka... kupie ci cos slodkiego oki?? na poprawienie humorku... Przepraszam... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Dajcie mi spokoj... Ide sie wykapac i ide spiulkac... [zgon...] [zdesperowane zombie...] a co ja takiego powiedzialem sorry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:05 pm
Miss_Karina Kukus secondo: wczoraj w metrze widziałem Zero... a później gdy wracałem ze szkoły wydaje mi się, że na drugim końcu wagonu była Karina [w zasadzie to jestem pewny, że to była ona] Eeeee.... kiedy widziales i o ktorej mniej wiecej? O.o" ok. 17 w metrze Centrum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:05 pm
Miss_Karina Kukus secondo: wczoraj w metrze widziałem Zero... a później gdy wracałem ze szkoły wydaje mi się, że na drugim końcu wagonu była Karina [w zasadzie to jestem pewny, że to była ona] Eeeee.... kiedy widziales i o ktorej mniej wiecej? O.o" A ja nikogo nie widziałam szlag...a tak bym chciała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|