|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:41 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell Hey Lethi fajniaste ciuszki^^ 4laugh .. dziekooje whee 3nodding whee whee a cio maś w łapci??? serducho blaugh znalazlam w swoim inventory 4laugh ty tesh powinienes miec 3nodding eek Hmmm *leci do swego inventory sprawdzić*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:46 am
argh... gadu mi zdechlo xp Chriss.. nio wiec wlazish w profile tego z kim chcesz byc na randce .. i tam jest "hangout bla bla" tio klikash.. i masz do wyboru intymna i przyjacielską.. rooznia sie tylko tym ze w przyjacielskiej avki siom do siebie tylem a w tej droogiej przodem.. i wtedy mozesz gadac calowac i przytulac.. noodne troshq xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:48 am
czuje sie olana ale tu siepło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:49 am
Lethiel argh... gadu mi zdechlo xp Chriss.. nio wiec wlazish w profile tego z kim chcesz byc na randce .. i tam jest "hangout bla bla" tio klikash.. i masz do wyboru intymna i przyjacielską.. rooznia sie tylko tym ze w przyjacielskiej avki siom do siebie tylem a w tej droogiej przodem.. i wtedy mozesz gadac calowac i przytulac.. noodne troshq xd heh nio XD whee (sorki wczesniej net mi zdechł stare a teraz odzyl XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:50 am
Miss_Karina Lethiel argh... gadu mi zdechlo xp Chriss.. nio wiec wlazish w profile tego z kim chcesz byc na randce .. i tam jest "hangout bla bla" tio klikash.. i masz do wyboru intymna i przyjacielską.. rooznia sie tylko tym ze w przyjacielskiej avki siom do siebie tylem a w tej droogiej przodem.. i wtedy mozesz gadac calowac i przytulac.. noodne troshq xd heh nio XD whee (sorki wczesniej net mi zdechł stare a teraz odzyl XD) witaj karinko whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:51 am
musze lecieć... papatki wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:52 am
Kopciuszek musze lecieć... papatki wszystkim papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:53 am
Lethiel witaj karinko whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* hej Letiś kochana 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:55 am
Ole wink
Lethi swietne zdjecia ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:56 am
Miss_Karina Lethiel witaj karinko whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* hej Letiś kochana 4laugh whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:57 am
Lavagetas_heqetai Ole wink Lethi swietne zdjecia ^^ dziekooje redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:59 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Ole wink Lethi swietne zdjecia ^^ dziekooje redface redface redface od dzis uwielbiam czerwony kolor XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 10:01 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Ole wink Lethi swietne zdjecia ^^ dziekooje redface redface redface od dzis uwielbiam czerwony kolor XD pepe ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|