|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:53 am
Lethiel Kopciuszek witam wszystkich co słychać?? ...a ja jutro nie ide do roboty crying ... witaj *przytuuuuuuuuuuuul* whee eme.. tio powood do smootq ?? sweatdrop tak bo tam pracuje taki śliczny Ali whee a pozatym wole to niż pobyt nas warsztatach w szkole sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:53 am
Lethiel Cornelia Erefashi *starszy wydziera się za drzwiami* Kurna, ale się nasiedziałam... Do jutra więc, ludziska! *macha wszystkim na pożegnanie* papatki papapapa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:54 am
Kopciuszek Lethiel Kopciuszek witam wszystkich co słychać?? ...a ja jutro nie ide do roboty crying ... witaj *przytuuuuuuuuuuuul* whee eme.. tio powood do smootq ?? sweatdrop tak bo tam pracuje taki śliczny Ali whee a pozatym wole to niż pobyt nas warsztatach w szkole sweatdrop aha xd .. hieh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:58 am
Kopciuszek Lethiel Kopciuszek witam wszystkich co słychać?? ...a ja jutro nie ide do roboty crying ... witaj *przytuuuuuuuuuuuul* whee eme.. tio powood do smootq ?? sweatdrop tak bo tam pracuje taki śliczny Ali whee a pozatym wole to niż pobyt nas warsztatach w szkole sweatdrop sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:59 am
Oye wszystkim ^^ *wchodzi z bolaca glowa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:01 am
Ibris Oye wszystkim ^^ *wchodzi z bolaca glowa* witaj- pprrrrzzzzyyyyytuul..... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a w domu wszyscy zdrowi? biggrin Czesc opcy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*przewraca sie na niego* xd witaj Ibri *przytuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:03 am
Ja uciekam ....robota czeka stare ... papa wszystim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tylko że on prawdopodobnie ma dziewczyne crying ale i tak jest ładny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Oye wszystkim ^^ *wchodzi z bolaca glowa* *cichy głos z pod Lethi* Hej Ibris
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:04 am
Paps M. ^^
ale wy tu macie zabawy erotyczne ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 9:05 am
opcy Ibris Oye wszystkim ^^ *wchodzi z bolaca glowa* *cichy głos z pod Lethi* Hej Ibris xd xd xd *przytuuuul opcego* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|