|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:12 am
Kitty-ShadowCat opcy Miss_Karina heh czesc wam XD o co chodzi z tym przytulaniem? blaugh heh... szukam w necie ciekawych zdjec dzieł sztuki romanskiej... macabre gonk xd whee no hej........ nowy ficzer...... wszyscy probuja...... ALE NIE WIDAĆ BYŁO ŻE SIĘ PRZYTULAMY-OPCY sad a ten napis "YOU GOT HUGGED" to co??? pies?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:14 am
opcy Kitty-ShadowCat opcy Miss_Karina heh czesc wam XD o co chodzi z tym przytulaniem? blaugh heh... szukam w necie ciekawych zdjec dzieł sztuki romanskiej... macabre gonk xd whee no hej........ nowy ficzer...... wszyscy probuja...... ALE NIE WIDAĆ BYŁO ŻE SIĘ PRZYTULAMY-OPCY sad a ten napis "YOU GOT HUGGED" to co??? pies? I TO TYLKO TYLE?? JA MYŚLAŁAM ŻE AVATARKI NA SERIO SIĘ PRZYTULĄ-ALE DZIĘKI ZA POKAZANIE NA CZYM TO POLEGA.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:18 am
jush jestem blaugh whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:20 am
Kitty-ShadowCat I TO TYLKO TYLE?? JA MYŚLAŁAM ŻE AVATARKI NA SERIO SIĘ PRZYTULĄ-ALE DZIĘKI ZA POKAZANIE NA CZYM TO POLEGA..... np.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:22 am
Czesc ludziska smile przechodzilem obok i postanowilem zajrzec do was biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:23 am
Muezzin Czesc ludziska smile przechodzilem obok i postanowilem zajrzec do was biggrin witaj *przytuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:24 am
Muezzin Czesc ludziska smile przechodzilem obok i postanowilem zajrzec do was biggrin hejk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:27 am
opcy Muezzin Czesc ludziska smile przechodzilem obok i postanowilem zajrzec do was biggrin hejk! cześć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:35 am
No to gre wstepna mam juz za soba biggrin Co tam ludziska slychac ? Ja dzis dostalem swierszczyk z helionu i teraz go gryze od dechy do dechy (a raczej probuje xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:37 am
Muezzin No to gre wstepna mam juz za soba biggrin Co tam ludziska slychac ? Ja dzis dostalem swierszczyk z helionu i teraz go gryze od dechy do dechy (a raczej probuje xd ) *przytul* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:37 am
Muezzin No to gre wstepna mam juz za soba biggrin Co tam ludziska slychac ? Ja dzis dostalem swierszczyk z helionu i teraz go gryze od dechy do dechy (a raczej probuje xd ) nic ...... kumpel ma dzis urodziny i idem siem napoic do baru.... poza tym testujemy nowy ficzer...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:40 am
opcy ... nic ...... kumpel ma dzis urodziny i idem siem napoic do baru.... poza tym testujemy nowy ficzer... NIe ma jak to ugaszenie pragnienia xd Milej impry zycze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:40 am
SIE - MA - NO!
(to ja jeszcze zyje...? o_o)
Tylko nie liczcie na to, że będę co sekunde postowac, latam teraz po Gai zorientowac sie, co sie zmienilo... FISHING RULEZ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 8:41 am
Cornelia Erefashi SIE - MA - NO! (to ja jeszcze zyje...? o_o) Tylko nie liczcie na to, że będę co sekunde postowac, latam teraz po Gai zorientowac sie, co sie zmienilo... FISHING RULEZ! xd hieh xd witaj whee *przytuuuuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|