|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:50 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Lethiel witaj *machu machu spod Vykka* xd może mi ktoś powiedzieć-dokładnie- jak kogoś przytulić?? sweatdrop This user has only accepts hangout requests from users on their friends list.- co to znaczy?? sweatdrop ludzie może jakiegoś napędu wam trzeba?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:51 am
wy to byscie sie tylklo przytulali :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:52 am
Lethiel Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Lethiel witaj *machu machu spod Vykka* xd może mi ktoś powiedzieć-dokładnie- jak kogoś przytulić?? sweatdrop This user has only accepts hangout requests from users on their friends list.- co to znaczy?? sweatdrop ze akceptooje hangouty tylko ludzi ze swojej friendlisty 3nodding aha dzięki. a jak się dodaje kogoś do frienlisty?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:54 am
Kitty-ShadowCat aha dzięki. a jak się dodaje kogoś do frienlisty?? sweatdrop klikasz jego profile i add to friendlist xd blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:54 am
Lethiel Kitty-ShadowCat aha dzięki. a jak się dodaje kogoś do frienlisty?? sweatdrop klikasz jego profile i add to friendlist xd blaugh 3nodding zrobiłam tak ale i tak nie mogę jej przytulić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:01 am
moze ta osoba tez musi cie miec na liscie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:01 am
bli bli bli....... to znowu ja.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:06 am
Gosiak moze ta osoba tez musi cie miec na liscie? ale wczoraj coś do mnie przyszło-ta osoba też chyba ma mnie na liście sweatdrop jestem z powrotem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:09 am
*kopie e-muła* szybciej dziadu!!! scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:15 am
...panowie i panie ...ogłaszam wszem i wobec, że latam już po tym padole ziemskim 16 lat ...ohayo ludzie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:17 am
Ja- Yosei ...panowie i panie ...ogłaszam wszem i wobec, że latam już po tym padole ziemskim 16 lat ...ohayo ludzie ninja ohayo....ja po tym ,,padole ziemskim,, latam prawie 14 lat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:19 am
hepi birtfdej Rufus!
ja juz sie tu bląkam od 23 lat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 7:20 am
Kitty-ShadowCat Ja- Yosei ...panowie i panie ...ogłaszam wszem i wobec, że latam już po tym padole ziemskim 16 lat ...ohayo ludzie ninja ohayo....ja po tym ,,padole ziemskim,, latam prawie 14 lat sweatdrop wszystkiego najlepszego..... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|