|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:16 am
Vykk *lapie kolejne 2 poduszki i beignie w kierunku Lethi z naprzeciwka nadlatuje poduszka ktora paruje wyrzucajac jedna z poduszek w rece* ninja *biegnie dalej coraz szybiej i odpija sie od sufitu i skacze w kierunku lethi*a teraz :> twisted *naciaga z calej sily reke z poduszka i rzuca prostoi w lethi* domokun *pojawia sie za nim* blaugh xd whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* *przewraca na podloge* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:20 am
Lethiel Vykk *lapie kolejne 2 poduszki i beignie w kierunku Lethi z naprzeciwka nadlatuje poduszka ktora paruje wyrzucajac jedna z poduszek w rece* ninja *biegnie dalej coraz szybiej i odpija sie od sufitu i skacze w kierunku lethi*a teraz :> twisted *naciaga z calej sily reke z poduszka i rzuca prostoi w lethi* domokun *pojawia sie za nim* blaugh xd whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* *przewraca na podloge* xd ah tak twisted *upada na ziemie pod naciskiem lethi i jej przytula razz *ale traza moja kolej*lapie lethi i przeturluje sie na nia* razz zgadnij co tu mam biggrin xd xp whee *wyciaga zza plecow poduche*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:26 am
Vykk ah tak twisted *upada na ziemie pod naciskiem lethi i jej przytula razz *ale traza moja kolej*lapie lethi i przeturluje sie na nia* razz zgadnij co tu mam biggrin xd xp whee *wyciaga zza plecow poduche* O.o *zaslania sie lapkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:28 am
Lethiel Vykk ah tak twisted *upada na ziemie pod naciskiem lethi i jej przytula razz *ale traza moja kolej*lapie lethi i przeturluje sie na nia* razz zgadnij co tu mam biggrin xd xp whee *wyciaga zza plecow poduche* O.o *zaslania sie lapkami* hmmm ...byc podlym czy nie byc podlym o to jest pytanie razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:29 am
Vykk Lethiel Vykk ah tak twisted *upada na ziemie pod naciskiem lethi i jej przytula razz *ale traza moja kolej*lapie lethi i przeturluje sie na nia* razz zgadnij co tu mam biggrin xd xp whee *wyciaga zza plecow poduche* O.o *zaslania sie lapkami* hmmm ...byc podlym czy nie byc podlym o to jest pytanie razz blaugh *robi wielkie oczka* *mrug mrug*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:32 am
witaj *machu machu spod Vykka* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:33 am
Lethiel witaj *machu machu spod Vykka* xd może mi ktoś powiedzieć-dokładnie- jak kogoś przytulić?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:37 am
hejka kitty Lethiel Vykk Lethiel Vykk ah tak twisted *upada na ziemie pod naciskiem lethi i jej przytula razz *ale traza moja kolej*lapie lethi i przeturluje sie na nia* razz zgadnij co tu mam biggrin xd xp whee *wyciaga zza plecow poduche* O.o *zaslania sie lapkami* hmmm ...byc podlym czy nie byc podlym o to jest pytanie razz blaugh *robi wielkie oczka* *mrug mrug* aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiec no dobra bede...podly...a teraz przygotuj sie na najpodlejsza rzecz jaka kiedykowleik ludzkie oczy mogly widziec ...nie sie stanie...*zbieraja sie czarne chmury and jego glowa a usmieszek zaczyna zastepowac grymas nerwowy... nagle zaczyna grac dramatyczna muzyka...*wyganiaja mnie od kompa... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:41 am
Kitty-ShadowCat Lethiel witaj *machu machu spod Vykka* xd może mi ktoś powiedzieć-dokładnie- jak kogoś przytulić?? sweatdrop doczekam się odpowiedzi?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:42 am
siema wlasnie siedze na informatyce biggrin nie widze tablicy wiec nie wiem co mam pisac;D
oto jedna z zasad pracowni informatycznej : kolezanki sie nie kopią biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:42 am
Vykk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wiec no dobra bede...podly...a teraz przygotuj sie na najpodlejsza rzecz jaka kiedykowleik ludzkie oczy mogly widziec ...nie sie stanie...*zbieraja sie czarne chmury and jego glowa a usmieszek zaczyna zastepowac grymas nerwowy... nagle zaczyna grac dramatyczna muzyka...*wyganiaja mnie od kompa... sweatdrop eme.. papa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:46 am
Gosiak siema wlasnie siedze na informatyce biggrin nie widze tablicy wiec nie wiem co mam pisac;D oto jedna z zasad pracowni informatycznej : kolezanki sie nie kopią biggrin witaj *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:48 am
Kitty-ShadowCat Lethiel witaj *machu machu spod Vykka* xd może mi ktoś powiedzieć-dokładnie- jak kogoś przytulić?? sweatdrop This user has only accepts hangout requests from users on their friends list.- co to znaczy?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 6:50 am
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat Lethiel witaj *machu machu spod Vykka* xd może mi ktoś powiedzieć-dokładnie- jak kogoś przytulić?? sweatdrop This user has only accepts hangout requests from users on their friends list.- co to znaczy?? sweatdrop ze akceptooje hangouty tylko ludzi ze swojej friendlisty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|