|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:25 am
Hiekka SirXin Hiekka co wolicie? Morze czy góry? A może niziny? razz Nad morzem mieszkam, a w górach jeszcze nigdy nie byłem. A niziny sa jakieś płaskie, ale moga być jeśli są lay i/lub jeziora Żałuj, że nie byłeś jeszcze w górach, bo są piekne. Tatry, Bieszczady... Nawet Karkonosze i Góry Stołowe mają swój urok *rozmarza się* A jak wspaniale wyglądają Rysy, jak się jest nad Czarnym Stawem pod Rysami... Byłem w Górach Stołowych, ale przelotem i po nich nie chodziłem. Ale chciałbym się wybrać w góry, chociażby dlatego, że wszyscy je zachwalają ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:27 am
a ja mam nowego przyjaciela hehehe... thx sirxin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:28 am
SirXin Byłem w Górach Stołowych, ale przelotem i po nich nie chodziłem. Ale chciałbym się wybrać w góry, chociażby dlatego, że wszyscy je zachwalają ^_^ Ja mam to szczeście, ze mnie rodzice ciągali po górach od kiedy miałam dwa latka razz Co prawda pamiętam tylko ostatnie lata, ale cóż... Co do gór stołowych - opłaca się tam wybrać do Błędnych Skał(skalny labirynt^^) i na Szczeliniec smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:28 am
Aidanna a ja mam nowego przyjaciela hehehe... thx sirxin blaugh Dodaje do friendów wszystkich z którymi tutaj rozmawiam. Przynajmniej wiem kto rozmaiwa w całkowicie zrozumiałym języku ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:30 am
SirXin Aidanna a ja mam nowego przyjaciela hehehe... thx sirxin blaugh Dodaje do friendów wszystkich z którymi tutaj rozmawiam. Przynajmniej wiem kto rozmaiwa w całkowicie zrozumiałym języku ^_^ Ceadmil , prawie zrozumiałym wink XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:32 am
|
|
|
|
|
|
|
ja bylam w gorach polskich, czeskich i w austrii... NO a nad morzem bylam na wyspach kanaryjskich i na dominicanie... OOo a ja jestem z nad morza whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SirXin Aidanna a ja mam nowego przyjaciela hehehe... thx sirxin blaugh Dodaje do friendów wszystkich z którymi tutaj rozmawiam. Przynajmniej wiem kto rozmaiwa w całkowicie zrozumiałym języku ^_^ czyli mnie nie powinieneś mnie tam mieć... bo czasem sam się nie rozumiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:33 am
Pisarz SirXin Aidanna a ja mam nowego przyjaciela hehehe... thx sirxin blaugh Dodaje do friendów wszystkich z którymi tutaj rozmawiam. Przynajmniej wiem kto rozmaiwa w całkowicie zrozumiałym języku ^_^ Ceadmil , prawie zrozumiałym wink XD No dobra. Prawie zrozumiałym. Zapomniałem, że ty i chyba Delein rozmawiacie ze soba po elficku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:33 am
Ale polski też znają wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:34 am
Aidanna ja bylam w gorach polskich, czeskich i w austrii... NO a nad morzem bylam na wyspach kanaryjskich i na dominicanie... OOo a ja jestem z nad morza whee a ja w podstawówce byłem w reprezentacji szkoły w zbijaka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:34 am
SirXin Pisarz SirXin Aidanna a ja mam nowego przyjaciela hehehe... thx sirxin blaugh Dodaje do friendów wszystkich z którymi tutaj rozmawiam. Przynajmniej wiem kto rozmaiwa w całkowicie zrozumiałym języku ^_^ Ceadmil , prawie zrozumiałym wink XD No dobra. Prawie zrozumiałym. Zapomniałem, że ty i chyba Delein rozmawiacie ze soba po elficku. rzekłeś bracie z podobnym fryzem :c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 4:35 am
Aidanna ja bylam w gorach polskich, czeskich i w austrii... NO a nad morzem bylam na wyspach kanaryjskich i na dominicanie... OOo a ja jestem z nad morza whee Ja na razie byłam tylko w polskichi czeskich razz a jeśli chodzi o morze, to tylko nad Bałtykiem razz Ale mam nadzieję, że uda mi się połazić po innych górach ^^ Cześć Silver smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|