|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:12 am
Vykk opcy kce ktos ogon szopa sracza..... dostalem w boxie a nie potrzebujem... a chcesz oddac czy spredac whee ?? oddac...... mnie kasa nie potrzebna.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:14 am
Vykk papa delisa Lethiel wytloomaczcie mi o co chodzi z tym hangout cio w profile jest O.o to sa...randki...z okazji 14 luego razz najpierw zmien sobie w edit profile to ze chcesz sie umawiac tylko z przyjaciolmi an wszystkich a potem jesli chcesz sie z kims umowic na randke to klikasz na jego profile i zapraszasz go razz aha... eme.. a jak kogos zaproshu tio cio sie dzieje ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:15 am
opcy Vykk opcy kce ktos ogon szopa sracza..... dostalem w boxie a nie potrzebujem... a chcesz oddac czy spredac whee ?? oddac...... mnie kasa nie potrzebna..... eee...to mozesz mi dac...wiem wiem jestem samolubny stare ...ale skoro ma sie zmarnowac to chociaz zobacze jak ja z nim wygladam... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:16 am
Lethiel Vykk papa delisa Lethiel wytloomaczcie mi o co chodzi z tym hangout cio w profile jest O.o to sa...randki...z okazji 14 luego razz najpierw zmien sobie w edit profile to ze chcesz sie umawiac tylko z przyjaciolmi an wszystkich a potem jesli chcesz sie z kims umowic na randke to klikasz na jego profile i zapraszasz go razz aha... eme.. a jak kogos zaproshu tio cio sie dzieje ?? O.o cos w rodzaju kissow z rteszta ama sprawdz... razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:20 am
Vykk cos w rodzaju kissow z rteszta ama sprawdz... razz blaugh nie mam na kim sweatdrop ktos chce byc moim krooliczkiem doswiadczalnym ?? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:23 am
Lethiel Vykk cos w rodzaju kissow z rteszta ama sprawdz... razz blaugh nie mam na kim sweatdrop ktos chce byc moim krooliczkiem doswiadczalnym ?? twisted mogem ja....... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:24 am
Lethiel Vykk cos w rodzaju kissow z rteszta ama sprawdz... razz blaugh nie mam na kim sweatdrop ktos chce byc moim krooliczkiem doswiadczalnym ?? twisted stare hmmm a w jakim sensie....:> ... hmmm ostrzegam ze jesli to cos wiecej niz przyjacielskie spotkanie to ja siem nie pisze blaugh ...nie bede nic mowil ale chy bawiadomo dlaczego sweatdrop xp dobra zaczyna mi odbijac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:24 am
opcy Lethiel Vykk cos w rodzaju kissow z rteszta ama sprawdz... razz blaugh nie mam na kim sweatdrop ktos chce byc moim krooliczkiem doswiadczalnym ?? twisted mogem ja....... wink yay !! .. brawo odwashny opcoosiu whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:30 am
w odroznieniu od wczorajszego dnia ten hengaut nie powoduje lagow..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:34 am
zaczyna mi sie noodzic xp *wskakooje na fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:35 am
opcy w odroznieniu od wczorajszego dnia ten hengaut nie powoduje lagow..... 3nodding nie wiem nie mam przyjemnosci tego sprawdzic razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:37 am
Vykk opcy w odroznieniu od wczorajszego dnia ten hengaut nie powoduje lagow..... 3nodding nie wiem nie mam przyjemnosci tego sprawdzic razz ooo.. tio hangoutooj mnie xd teraz ciem zobaczyc jak wyglada jak ktos zaprasha 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:38 am
Vykk opcy w odroznieniu od wczorajszego dnia ten hengaut nie powoduje lagow..... 3nodding nie wiem nie mam przyjemnosci tego sprawdzic razz zaprezentuje fotke......  ..tak wbijam widly Linie w du... niewazne... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:38 am
opcy Vykk opcy w odroznieniu od wczorajszego dnia ten hengaut nie powoduje lagow..... 3nodding nie wiem nie mam przyjemnosci tego sprawdzic razz zaprezentuje fotke......  ..tak wbijam widly Linie w du... niewazne... sweatdrop O.o ... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 4:45 am
Lethiel opcy Vykk opcy w odroznieniu od wczorajszego dnia ten hengaut nie powoduje lagow..... 3nodding nie wiem nie mam przyjemnosci tego sprawdzic razz zaprezentuje fotke......  ..tak wbijam widly Linie w du... niewazne... sweatdrop O.o ... xd xd xd to juz widzialem...teraz sprawdzam ta druga opcje rnadek razz ta tzn intymna razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|