|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:23 am
ninja .. witam o poranq whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:34 am
Lethiel ninja .. witam o poranq whee hejka lethi a co ty tam trzymaszw raczce??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:37 am
Vykk Lethiel ninja .. witam o poranq whee hejka lethi a co ty tam trzymaszw raczce?? witaj *przytuuuuuuuul* 4laugh tio jakies serducho w inventory znalazlam blaugh tesh powinienes miec 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 2:04 am
jak ktoś się chce podołować, to umieściłem nowy wpis w Journal'u
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:27 am
nio wreszcie.. gaia mi dzialac nie chciala crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:34 am
Witajcie po raz ostatni, ja tu tylko przyszlam na chwile, by pozegnac Was... Musze pozegnac sie z ukochana gaia, co jest bardzo trudne... niestety musze... Chcialam Was osobiscie pozegnac... Lecz zanim odejde chcialabym Wam oddac moje rzeczy (tz. dam je osobom, krore bardzo lubilam, zrobie to trochce pozniej ^^) Jestem tu z Wami po raz ostatni crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:36 am
Delisa Witajcie po raz ostatni, ja tu tylko przyszlam na chwile, by pozegnac Was... Musze pozegnac sie z ukochana gaia, co jest bardzo trudne... niestety musze... Chcialam Was osobiscie pozegnac... Lecz zanim odejde chcialabym Wam oddac moje rzeczy (tz. dam je osobom, krore bardzo lubilam, zrobie to trochce pozniej ^^) Jestem tu z Wami po raz ostatni crying crying crying sad *przytuuuuuuuuuuul* dlaczego chcesz odejsc crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:38 am
Lethiel Delisa Witajcie po raz ostatni, ja tu tylko przyszlam na chwile, by pozegnac Was... Musze pozegnac sie z ukochana gaia, co jest bardzo trudne... niestety musze... Chcialam Was osobiscie pozegnac... Lecz zanim odejde chcialabym Wam oddac moje rzeczy (tz. dam je osobom, krore bardzo lubilam, zrobie to trochce pozniej ^^) Jestem tu z Wami po raz ostatni crying crying crying sad *przytuuuuuuuuuuul* dlaczego chcesz odejsc crying crying crying nie chce, baaardzo nie chce ale musze... niestety... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:39 am
Delisa Lethiel Delisa Witajcie po raz ostatni, ja tu tylko przyszlam na chwile, by pozegnac Was... Musze pozegnac sie z ukochana gaia, co jest bardzo trudne... niestety musze... Chcialam Was osobiscie pozegnac... Lecz zanim odejde chcialabym Wam oddac moje rzeczy (tz. dam je osobom, krore bardzo lubilam, zrobie to trochce pozniej ^^) Jestem tu z Wami po raz ostatni crying crying crying sad *przytuuuuuuuuuuul* dlaczego chcesz odejsc crying crying crying nie chce, baaardzo nie chce ale musze... niestety... sad crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:41 am
Lethiel Delisa Lethiel Delisa Witajcie po raz ostatni, ja tu tylko przyszlam na chwile, by pozegnac Was... Musze pozegnac sie z ukochana gaia, co jest bardzo trudne... niestety musze... Chcialam Was osobiscie pozegnac... Lecz zanim odejde chcialabym Wam oddac moje rzeczy (tz. dam je osobom, krore bardzo lubilam, zrobie to trochce pozniej ^^) Jestem tu z Wami po raz ostatni crying crying crying sad *przytuuuuuuuuuuul* dlaczego chcesz odejsc crying crying crying nie chce, baaardzo nie chce ale musze... niestety... sad crying crying crying crying wiesz moze co sie dzieje z bankiem? nie moge wsylac tradeow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:42 am
Delisa crying wiesz moze co sie dzieje z bankiem? nie moge wsylac tradeow xp nie.. od wczoraj prooboje sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:45 am
Lethiel Delisa crying wiesz moze co sie dzieje z bankiem? nie moge wsylac tradeow xp nie.. od wczoraj prooboje sad szkoda, bo chcialam powysylac moje rzeczy do gaiowiczow... powiem tylok ze ty oczywiscie jestes na mojej liscie i ze na pewno cos dostaniesz ode mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:49 am
Delisa Lethiel Delisa crying wiesz moze co sie dzieje z bankiem? nie moge wsylac tradeow xp nie.. od wczoraj prooboje sad szkoda, bo chcialam powysylac moje rzeczy do gaiowiczow... powiem tylok ze ty oczywiscie jestes na mojej liscie i ze na pewno cos dostaniesz ode mnie blaugh O.o ... redface ... nie musisz mi nic wysylac.. wolalabym zebys zostala.. sad moze zachowaj itemki jak kiedys postanowish wroocic ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:50 am
witam ponownie...glupia gaja nie mogelm sie dobic do was
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:51 am
Delisa Lethiel Delisa crying wiesz moze co sie dzieje z bankiem? nie moge wsylac tradeow xp nie.. od wczoraj prooboje sad szkoda, bo chcialam powysylac moje rzeczy do gaiowiczow... powiem tylok ze ty oczywiscie jestes na mojej liscie i ze na pewno cos dostaniesz ode mnie blaugh ee deli a co nie wrocisz juz na gaie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|