|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:09 pm
opcy mangi ostatni tlumaczony rozdzial to 156..... po japonsku sa juz dale 160ileś eee no to super ale chyba mi nei powiesz ze otwierales po kolei kazda nastepna strone mangi i zapisywales ja pokolei...chyba musi byc gdzies ktos kto bedzie na tyle madry zeby udostepniac spakowane rozdzialy albo i tomiki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:11 pm
Vykk opcy mangi ostatni tlumaczony rozdzial to 156..... po japonsku sa juz dale 160ileś eee no to super ale chyba mi nei powiesz ze otwierales po kolei kazda nastepna strone mangi i zapisywales ja pokolei...chyba musi byc gdzies ktos kto bedzie na tyle madry zeby udostepniac spakowane rozdzialy albo i tomiki nie tego akurat sa cale rozdzialy do sciagniecia... ale alchemista sciagnalem 40 rozdzialow po jednej stronie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:15 pm
opcy Vykk opcy mangi ostatni tlumaczony rozdzial to 156..... po japonsku sa juz dale 160ileś eee no to super ale chyba mi nei powiesz ze otwierales po kolei kazda nastepna strone mangi i zapisywales ja pokolei...chyba musi byc gdzies ktos kto bedzie na tyle madry zeby udostepniac spakowane rozdzialy albo i tomiki nie tego akurat sa cale rozdzialy do sciagniecia... ale alchemista sciagnalem 40 rozdzialow po jednej stronie.... no nie gadaj ze ci sie chcialo...a gdzie zes wylapal cale rozdzial na tamtej stronce co podala ibris??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:17 pm
Vykk no nie gadaj ze ci sie chcialo...a gdzie zes wylapal cale rozdzial na tamtej stronce co podala ibris?? jakos mi sie chcialo... sweatdrop ja bleache na emule'u sciagalem... ale na tej stronce co Ibris podawala tez sa tylko trzeba sie zalogowac (tak jak na narutofanie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:19 pm
o cholera... najnowszy RAW bleacha to rozdzial 167.... czemu oni to tak powoli tlumaczą scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:19 pm
opcy Vykk no nie gadaj ze ci sie chcialo...a gdzie zes wylapal cale rozdzial na tamtej stronce co podala ibris?? jakos mi sie chcialo... sweatdrop ja bleache na emule'u sciagalem... ale na tej stronce co Ibris podawala tez sa tylko trzeba sie zalogowac (tak jak na narutofanie) no wlasnie zauwazylem zalgowalem sie i jak klikam na nowe rozdzily to mowi mi ze jestem wylogowany i musze sie zalogowac...nie no spoko ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:26 pm
Vykk no wlasnie zauwazylem zalgowalem sie i jak klikam na nowe rozdzily to mowi mi ze jestem wylogowany i musze sie zalogowac...nie no spoko ... ja wlasnie sobie konto zalozylem.... i wszystko furka... swietnie bo nawet odcinki anime sa do bezposredniego sciagniecia.... nie trzeba torrentow mulow... moge na uczelni sciagac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:31 pm
opcy Vykk no wlasnie zauwazylem zalgowalem sie i jak klikam na nowe rozdzily to mowi mi ze jestem wylogowany i musze sie zalogowac...nie no spoko ... ja wlasnie sobie konto zalozylem.... i wszystko furka... swietnie bo nawet odcinki anime sa do bezposredniego sciagniecia.... nie trzeba torrentow mulow... moge na uczelni sciagac twisted hehe... ja jeszcze raz sproboje pozniej razz teraz mi sie nie chce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:41 pm
wkurza mmnie tamta stronka ciagle mnie wylogowywuje...ok ja zmykam bo mi sie siedziec nie chce...narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:43 pm
Vykk opcy Vykk no wlasnie zauwazylem zalgowalem sie i jak klikam na nowe rozdzily to mowi mi ze jestem wylogowany i musze sie zalogowac...nie no spoko ... ja wlasnie sobie konto zalozylem.... i wszystko furka... swietnie bo nawet odcinki anime sa do bezposredniego sciagniecia.... nie trzeba torrentow mulow... moge na uczelni sciagac twisted hehe... ja jeszcze raz sproboje pozniej razz teraz mi sie nie chce blaugh sprawdz po lewej na dole czy jestes w ogole zalogowany.... bo ja tez myslalem ze mnie zalogowalo po zalozeniu konta a tu bubel...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:45 pm
opcy Vykk opcy Vykk no wlasnie zauwazylem zalgowalem sie i jak klikam na nowe rozdzily to mowi mi ze jestem wylogowany i musze sie zalogowac...nie no spoko ... ja wlasnie sobie konto zalozylem.... i wszystko furka... swietnie bo nawet odcinki anime sa do bezposredniego sciagniecia.... nie trzeba torrentow mulow... moge na uczelni sciagac twisted hehe... ja jeszcze raz sproboje pozniej razz teraz mi sie nie chce blaugh sprawdz po lewej na dole czy jestes w ogole zalogowany.... bo ja tez myslalem ze mnie zalogowalo po zalozeniu konta a tu bubel... loguje sie za kazdym razem ale jak cos klike po zalogowaniu to kaze mi sie zalogowac od nowa i zamiaast mojego loginu mam status goscia na stronie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:45 pm
tja......... narazicho...............
*człapie do swojej bazy-norki pod fotelem*
//now playing: 13. Kid Koala - [Carpal Tunnel Syndrome #13] Barhopper 2 [3:13]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:57 am
cos pusto tutaj jak na tak pozna godzine .... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:05 am
kogo mogę dziugnąć widelcem w oko?
ide wziąć prysznic, bo ŚMIERDZĘ domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:18 am
Kukus kogo mogę dziugnąć widelcem w oko? ide wziąć prysznic, bo ŚMIERDZĘ domokun a ty jak zawsze bezposredni... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|