|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:33 pm
jak chcesz kogos przytulic to wlaczasz jego profil.... tam dajesz request hangout... ta osoba potwierdza (albo nie)... a potem widzisz takie ustrojstwo jak w tym obrazku w moim postcie... i tam walisz hugi albo kisy... albo wiadomosci piszesz..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:34 pm
Walentynki sa strasznie komercyjne ostatnio ==' tzn. tegoroczne juz minely, ale na Gai trwa to cos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:35 pm
opcy Ibris muwahhaah XDD Lina... milego wink a najlepsze jest to ze ja w zasadzie dwa pitchforki mam xd xd xd Lina przyjmuje to z godnością...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:37 pm
Ibris Walentynki sa strasznie komercyjne ostatnio ==' tzn. tegoroczne juz minely, ale na Gai trwa to cos. ostatnio?!?! zawsze byly.... przynajmniej dostalem te czekoladki... jakby je mozna bylo zjesc... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:38 pm
opcy Ibris Walentynki sa strasznie komercyjne ostatnio ==' tzn. tegoroczne juz minely, ale na Gai trwa to cos. ostatnio?!?! zawsze byly.... przynajmniej dostalem te czekoladki... jakby je mozna bylo zjesc... domokun ja dostalam prawdziwe, ale nie chce jesc. Dietka dietka, zadnych slodyczy vv' trzeba troche zrzucic z siebie. i kocha sie caly rok a nie tylko w jeden dzien, o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:38 pm
opcy opcy Ibris muwahhaah XDD Lina... milego wink a najlepsze jest to ze ja w zasadzie dwa pitchforki mam xd xd xd Lina przyjmuje to z godnością...... xp hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:40 pm
cholerka... po wylaczeniu tego hangouta gaia zaczela normalnie chodzic.. przedtem na 3 kliki mialem 2 errory
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:41 pm
Ibris opcy Ibris Walentynki sa strasznie komercyjne ostatnio ==' tzn. tegoroczne juz minely, ale na Gai trwa to cos. ostatnio?!?! zawsze byly.... przynajmniej dostalem te czekoladki... jakby je mozna bylo zjesc... domokun ja dostalam prawdziwe, ale nie chce jesc. Dietka dietka, zadnych slodyczy vv' trzeba troche zrzucic z siebie. i kocha sie caly rok a nie tylko w jeden dzien, o. Ty przynajmniej dostalas prawdziwe...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:48 pm
baka gaia...denerwuje mnie ta gaia tymi bledami...sama sobie mowi ze nie ma mozgu razz ... razz a tak przy okazji zna ktos takie anime jak BLEACH??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:53 pm
Vykk baka gaia...denerwuje mnie ta gaia tymi bledami...sama sobie mowi ze nie ma mozgu razz ... razz a tak przy okazji zna ktos takie anime jak BLEACH?? ja znam.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:56 pm
Bleach! ^_______________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:58 pm
opcy Vykk baka gaia...denerwuje mnie ta gaia tymi bledami...sama sobie mowi ze nie ma mozgu razz ... razz a tak przy okazji zna ktos takie anime jak BLEACH?? ja znam....... e no a ile to ma ep.kow bo ja mam 15 i gdzies wyszukalem w necie infgo ze to wszystkie wiec teraz jak juz oberzalem sobie je to sie troche rpzeliczylem wiec mam takie pytko ile ich i skad mozna je dociagnac??:> ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:59 pm
Vykk opcy Vykk baka gaia...denerwuje mnie ta gaia tymi bledami...sama sobie mowi ze nie ma mozgu razz ... razz a tak przy okazji zna ktos takie anime jak BLEACH?? ja znam....... e no a ile to ma ep.kow bo ja mam 15 i gdzies wyszukalem w necie infgo ze to wszystkie wiec teraz jak juz oberzalem sobie je to sie troche rpzeliczylem wiec mam takie pytko ile ich i skad mozna je dociagnac??:> ??? http://animesuki.comhttp://bleachportal.netjest juz 18ep i duuuzo wiecej mangi biggrin A ja sie zbieram, jutro 8h w szkole... milego, chlopcy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:01 pm
Ibris Vykk opcy Vykk baka gaia...denerwuje mnie ta gaia tymi bledami...sama sobie mowi ze nie ma mozgu razz ... razz a tak przy okazji zna ktos takie anime jak BLEACH?? ja znam....... e no a ile to ma ep.kow bo ja mam 15 i gdzies wyszukalem w necie infgo ze to wszystkie wiec teraz jak juz oberzalem sobie je to sie troche rpzeliczylem wiec mam takie pytko ile ich i skad mozna je dociagnac??:> ??? http://animesuki.comhttp://bleachportal.netjest juz 18ep i duuuzo wiecej mangi biggrin A ja sie zbieram, jutro 8h w szkole... milego, chlopcy wink bye bye...ehh a ja myslaem ze to seria zakonczona a to jeszcze jednak nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|