|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:57 pm
Vykk opcy Vykk wszystko w miare kapuje ale co to jest ten ficzer?? feature....... gaia hangouts... e spoko ni musisz mi 3 razy powtarzac xp ok wiec kto wyproboje to na mnie??? whee ja moge ale jak to zrobić??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:58 pm
opcy u mnie dziala.... szczeze mowiac wyglada to jakbym ci widly w du... eee niewazne... to u mnie wygląda jakbys mi widły w brzuch wsadzał XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:59 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk, odfajkuj cos, bo pisze mi, ze nie przyjmujesz hangoutsow od nikogo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk e spoko ni musisz mi 3 razy powtarzac xp sorry ale wyskakuja errory i ogolnie sie sypie wszystko....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eeee... a ja jak chce się dołączyć to mi wyskakuje Critical Error!!! (że nie może się połączyć z bazą danych) crying crying crying crying crying crying
AAAAA!!!! TO STRASZNE!!!!!!! AAAAAAA!!! RATUNKU!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:00 pm
filip_pokrzywniak eeee... a ja jak chce się dołączyć to mi wyskakuje Critical Error!!! (że nie może się połączyć z bazą danych) crying crying crying crying crying crying AAAAA!!!! TO STRASZNE!!!!!!! AAAAAAA!!! RATUNKU!!!!!!! po prostu popraw.... tak jak z trejdami kiedys...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy filip_pokrzywniak eeee... a ja jak chce się dołączyć to mi wyskakuje Critical Error!!! (że nie może się połączyć z bazą danych) crying crying crying crying crying crying AAAAA!!!! TO STRASZNE!!!!!!! AAAAAAA!!! RATUNKU!!!!!!! po prostu popraw.... tak jak z trejdami kiedys... pa to ja spadam jak coś jutro wieczorem będę wtedy się przytulimy filip-ok??papa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:03 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:03 pm
paps Kitty ^^
yey, minelo 15sek i zadnego erroru!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:05 pm
Kitty-ShadowCat opcy filip_pokrzywniak eeee... a ja jak chce się dołączyć to mi wyskakuje Critical Error!!! (że nie może się połączyć z bazą danych) crying crying crying crying crying crying AAAAA!!!! TO STRASZNE!!!!!!! AAAAAAA!!! RATUNKU!!!!!!! po prostu popraw.... tak jak z trejdami kiedys... pa to ja spadam jak coś jutro wieczorem będę wtedy się przytulimy filip-ok??papa wink papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 2:05 pm