|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:34 pm
opcy ktoś juz probowal to nowe ustrojstwo co uruchomili.....? xp taa...aaak. cala Gaia sie chrzani, ale to niiic wink moza calowac i przytulac, bleh vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:34 pm
Kitty-ShadowCat opcy wlasnie! impreza!!! *wyciaga ze swojej tajnej bazy pod fotelem plyte kai paschalskiej* xp muzyke juz mamy xp no to może ja jeszcze przyniosę pare składanek?? blaugh nie trzeba mam jeszcze plyte majki jeżowskiej....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:35 pm
Ibris opcy ktoś juz probowal to nowe ustrojstwo co uruchomili.....? xp taa...aaak. cala Gaia sie chrzani, ale to niiic wink moza calowac i przytulac, bleh vv' tak a gdzie?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:36 pm
Ibris opcy ktoś juz probowal to nowe ustrojstwo co uruchomili.....? xp taa...aaak. cala Gaia sie chrzani, ale to niiic wink moza calowac i przytulac, bleh vv' *zawialo optymizmem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:37 pm
he-he!!!
Cześć Wam wszystkim... Ale mni tu dawno nie było.... biggrin
Co u Was słychać??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:38 pm
filip_pokrzywniak he-he!!! Cześć Wam wszystkim... Ale mni tu dawno nie było.... biggrin Co u Was słychać?? cześć....... opcy z tej strony...... *podaje łape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:39 pm
opcy ktoś juz probowal to nowe ustrojstwo co uruchomili.....? xp nie wiem ale moge przetestowac na tobie chcesz XP?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:40 pm
tam jest tylko wiadomość od jakiegoś ziomka....i tak nie wiem co to znaczy xp jak można kogoś przytulić?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Co ja piesek jestem??
xd xd xd xd
Miło mi Cię poznać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san opcy ktoś juz probowal to nowe ustrojstwo co uruchomili.....? xp nie wiem ale moge przetestowac na tobie chcesz XP? łaj not? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:41 pm
Kitty, masz opisane w tym topicu. nawet na glownej stronie jest ^^' ale to wszystko wiesza... agh...
Hey Filip
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:41 pm
Lina-san opcy ktoś juz probowal to nowe ustrojstwo co uruchomili.....? xp nie wiem ale moge przetestowac na tobie chcesz XP? pokażcie jak to się robi-też chcę kogoś przytuliC xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:43 pm
opcy Lina-san opcy ktoś juz probowal to nowe ustrojstwo co uruchomili.....? xp nie wiem ale moge przetestowac na tobie chcesz XP? łaj not? wink This user has only accepts hangout requests from users on their friends list. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:43 pm
Ibris Kitty, masz opisane w tym topicu. nawet na glownej stronie jest ^^' ale to wszystko wiesza... agh...ja to już naciśkałam aLE JAK KOGOŚ PRZYTULIĆ - JA CHCĘ KOGOŚ PRZYTULIĆ... Hey Filip
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|