|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:06 pm
Lina-san opcy Lina: pusciutenkie to forum...... xp No włąsnie i to jets problem, że strasznie trudno rozruszac nowe forum crying nie zawsze wink jak sie zaklada z kilkoma osobami, a potem sie werbuje, to powoli sie wszystko rozkreca. Jakas szata graficzna bylaby dobra... *kladzie oliwki na srodku* a tak swoja droga, to ja nigdy na forach dlugo nie bylam. Gaia to wyjatek, oj tak vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:06 pm
Lina-san opcy Lina: pusciutenkie to forum...... xp No włąsnie i to jets problem, że strasznie trudno rozruszac nowe forum crying nuuu potwierdzam... ile ja sie napracowalam zeby rozruszac forum mojej szkoly ... biggrin to bylam akabra i jest gdzies tak 200 osob zalogowanych a reklama legla w gruzach i wogole =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:07 pm
opcy Lina-san opcy Lina: pusciutenkie to forum...... xp No włąsnie i to jets problem, że strasznie trudno rozruszac nowe forum crying ja to szczeze mowiac slabo widze...... w kazdym razie jednego posta ciepnąłem.... ja szczerze tez sad no ale kazdy od czegos tam zaczyna narazie ludzi sciagam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:07 pm
Muezzin opcy Muezzin Kto widzial kiedy Kukusa ? Dawno tego ... ludzia nie...czytalem xd zeby cie nie sklamac to wczoraj w nocy byl.... (dzis rano raczej) bo pamietam ze kasowal topiki jakies........ to brutal jeden biggrin POzdrowcie go odemnie kopem w ... xd mam pare zasad w życiu ... a jedna z nich to nie kop moda....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:10 pm
Tej a czemu bee opuscil gaie ?? ktos wie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:11 pm
opcy Muezzin opcy Muezzin Kto widzial kiedy Kukusa ? Dawno tego ... ludzia nie...czytalem xd zeby cie nie sklamac to wczoraj w nocy byl.... (dzis rano raczej) bo pamietam ze kasowal topiki jakies........ to brutal jeden biggrin POzdrowcie go odemnie kopem w ... xd mam pare zasad w życiu ... a jedna z nich to nie kop moda.... no właśnie - bo ja cię kopnę...... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:12 pm
Hadogenes Tej a czemu bee opuscil gaie ?? ktos wie ?? niestety ja niewim.......*przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:14 pm
stare dobranoc.... gonk *zieeewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:15 pm
Kitty-ShadowCat ... mam pare zasad w życiu ... a jedna z nich to nie kop moda.... no właśnie - bo ja cię kopnę...... stare Tiaa.... pamietam te czasy gdy sie tu bitwy odbywaly .. i jak z kukusem plywalismy o polnocy lodka bols na wodach terytorialnych finlandii to byly motywy blaugh ten kop to na szczescie a nie dla zadania bolu ... ja nie taki brutal .. pozatym Kukus by sie nie dal biggrin on tez nie z tych biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:15 pm
Gosiak stare dobranoc.... gonk *zieeewa* brreeejnocy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:17 pm
Gosiak stare dobranoc.... gonk *zieeewa* dobranoc ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:17 pm
opcy Gosiak stare dobranoc.... gonk *zieeewa* brreeejnocy! niom dobrej dobrej ja tez uciekam ... trzymta sie ludzie i ludziska smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|