|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:56 pm
Lethiel ... nie cierpie jak mi ktoś zdjęcia robi xp ktos musi same sie nie zrobia xd Papa ! *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:57 pm
Lethiel zmykam.. papatki wam crying nara
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:58 pm
Lina: pusciutenkie to forum...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:59 pm
A tu cos malo ruchliwie... komus oliwki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:59 pm
Lethiel zmykam.. papatki wam crying papatki lethi-dobrych snów smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:00 pm
Ibris A tu cos malo ruchliwie... komus oliwki? oliwki powiadasz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:01 pm
Ibris A tu cos malo ruchliwie... komus oliwki? mi by się coś na otrzeżwienie przydało. przygnębiona jakaś chodzę. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris A tu cos malo ruchliwie... komus oliwki? apropo pojde sobie po ciasto... =='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kto widzial kiedy Kukusa ? Dawno tego ... ludzia nie...czytalem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:02 pm
opcy Lina: pusciutenkie to forum...... xp No włąsnie i to jets problem, że strasznie trudno rozruszac nowe forum crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:02 pm
Muezzin Kto widzial kiedy Kukusa ? Dawno tego ... ludzia nie...czytalem xd ostatnio zaglądał... ok 2 w nocy.. a ja go często na gg zastaję wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:04 pm
Muezzin Kto widzial kiedy Kukusa ? Dawno tego ... ludzia nie...czytalem xd zeby cie nie sklamac to wczoraj w nocy byl.... (dzis rano raczej) bo pamietam ze kasowal topiki jakies........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:04 pm
Kitty-ShadowCat Muezzin Kto widzial kiedy Kukusa ? Dawno tego ... ludzia nie...czytalem xd ostatnio zaglądał... ok 2 w nocy.. a ja go często na gg zastaję wink nie pytam co tam robicie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:05 pm
Lina-san opcy Lina: pusciutenkie to forum...... xp No włąsnie i to jets problem, że strasznie trudno rozruszac nowe forum crying ja to szczeze mowiac slabo widze...... w kazdym razie jednego posta ciepnąłem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:06 pm
opcy Muezzin Kto widzial kiedy Kukusa ? Dawno tego ... ludzia nie...czytalem xd zeby cie nie sklamac to wczoraj w nocy byl.... (dzis rano raczej) bo pamietam ze kasowal topiki jakies........ to brutal jeden biggrin POzdrowcie go odemnie kopem w ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|