|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:17 pm
Muezzin Lethiel Muezzin Elo ludzie i ludziska biggrin lol !! *skacze n aniego* jak ja cie dawno nie widzialam whee whee whee *przytuuuuuul* witaj whee No kurde biggrin nie ma jak to gorace przywitansko biggrin *przytulas* hieh blaugh 3nodding .. mozesz na mnie liczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:18 pm
Kitty-ShadowCat Muezzin Lethiel Muezzin Elo ludzie i ludziska biggrin lol !! *skacze n aniego* jak ja cie dawno nie widzialam whee whee whee *przytuuuuuul* witaj whee No kurde biggrin nie ma jak to gorace przywitansko biggrin *przytulas* to zajży ktoś do galerii-krytykę chcę mieć za sobą xp nie zaglądajcie !! .. bo tam moje tesh są xd xp stressed gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:19 pm
Lethiel ... jak ja cie dawno nie widzialam whee whee whee ... hieh blaugh 3nodding .. mozesz na mnie liczyc xd Praca wykancza ale jestem smile Choc szczerze to nie raz bylem tu ale w "cieniu" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:21 pm
Muezzin Lethiel ... jak ja cie dawno nie widzialam whee whee whee ... hieh blaugh 3nodding .. mozesz na mnie liczyc xd Praca wykancza ale jestem smile Choc szczerze to nie raz bylem tu ale w "cieniu" biggrin O.o ... ninja .. tajniascie nas podglądales O.o .. redface .. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:23 pm
Lethiel ... O.o ... ninja .. tajniascie nas podglądales O.o .. redface .. xd Takie zboczenie zawodowe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Muezzin Lethiel ... O.o ... ninja .. tajniascie nas podglądales O.o .. redface .. xd Takie zboczenie zawodowe blaugh hieh xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opcyyy wszystkiego najwiekszego spelniania marzen i woooogole biggrin :*:*:* wczoraj mnie nie bylo wiec teraz skladam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:24 pm
Muezzin Takie zboczenie zawodowe blaugh a gdzie ty pracujesz ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:24 pm
Lethiel czy wszystkie Panie na gai to anioly ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:26 pm
Hadogenes Muezzin Takie zboczenie zawodowe blaugh a gdzie ty pracujesz ?? no wiesz nie chce tutaj na taki temat rozmawiac ... ale cos podobnego ze skrotu do CBOS tylko bez jednej literki i z kreseczka nad druga ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:27 pm
Hadogenes Muezzin Takie zboczenie zawodowe blaugh a gdzie ty pracujesz ?? Hado-jak możesz wejdz do galerii-moje zdjątko tam jest xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:28 pm
Kitty-ShadowCat Hado-jak możesz wejdz do galerii-moje zdjątko tam jest xp ha a bylem i to ja miale racje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:28 pm
Muezzin Lethiel czy wszystkie Panie na gai to anioly ??? O.o ... redface redface redface ... *wskakoje pod fotelik* czemu pytash... ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:30 pm
Gosiak Opcyyy wszystkiego najwiekszego spelniania marzen i woooogole biggrin :*:*:* wczoraj mnie nie bylo wiec teraz skladam blaugh thx......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:30 pm
Hadogenes Kitty-ShadowCat Hado-jak możesz wejdz do galerii-moje zdjątko tam jest xp ha a bylem i to ja miale racje a dokładniej- jakie wrażenia?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|