|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 11:48 am
Miho_14 Night_Lady szkoda, ze Delisa odchodzi? dlaczego??
mam tez inne pytanie, co z Walentynkami na gai, i co to są te boksy z czekoladkami (?) ano wlasnie...? *dziuga ostroznie pudelko* otworzyc? *pyzytulas*lethi nie da sie otworzyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 11:50 am
Aiko_Luzuki CZesc!
czy cos mnie omineło w ciągu tych kilku dni, kiedy mnie nie było? xd witaj *przytuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 11:51 am
Lethiel Miho_14 Night_Lady szkoda, ze Delisa odchodzi? dlaczego??
mam tez inne pytanie, co z Walentynkami na gai, i co to są te boksy z czekoladkami (?) ano wlasnie...? *dziuga ostroznie pudelko* otworzyc? *pyzytulas*lethi O.o .. skąd je sie bieshe ?? O.o zobacz sobie 'inventory' powinnas miec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 11:53 am
Miho_14 Aiko_Luzuki CZesc!
czy cos mnie omineło w ciągu tych kilku dni, kiedy mnie nie było? hejos my sie chyba nie znamy ^^ *podaje lapke* miho jestem XDD Masz racje nie znamy sie blaugh biggrin biggrin smile xd blaugh blaugh Jestem OLA blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 11:53 am
Miho_14 Lethiel Miho_14 Night_Lady szkoda, ze Delisa odchodzi? dlaczego??
mam tez inne pytanie, co z Walentynkami na gai, i co to są te boksy z czekoladkami (?) ano wlasnie...? *dziuga ostroznie pudelko* otworzyc? *pyzytulas*lethi O.o .. skąd je sie bieshe ?? O.o zobacz sobie 'inventory' powinnas miec jest !! whee Kitty mma nadzieje ze Deli wrooci crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 11:55 am
jestem............ *jest*
czesc wszystkim........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 11:56 am
Aiko_Luzuki Miho_14 Aiko_Luzuki CZesc!
czy cos mnie omineło w ciągu tych kilku dni, kiedy mnie nie było? hejos my sie chyba nie znamy ^^ *podaje lapke* miho jestem XDD Masz racje nie znamy sie blaugh biggrin biggrin smile xd blaugh blaugh Jestem OLA blaugh blaugh a jesli chodzi o 'normalne' imie to Emilia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 11:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
NARA WSZYSTKI MUSZE LECIEC I CZEKAC NA NATALE 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:00 pm
crying crying crying crying crying crying ja za chwileczkę wracam-wkleję tylko moją fotke do galerii.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:02 pm
cholerka...... wygladam jakbym kawał mięsa w ręku trzymał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 12:04 pm
opcy jestem............ *jest* czesc wszystkim........ *skacze na opcego przytshymoojac wianek lapkami xd * witaj 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|