|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:56 pm
opcy Kitty-ShadowCat a gdzie to czyścisz?? wink Corel..... photopaint..... (w tym momencie prosze wszystkich fanów photoshopa zeby mnie nie bili) niewiem co to......... ale może uda mi się wyczyścić ten rysunek w paintcie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:59 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat a gdzie to czyścisz?? wink Corel..... photopaint..... (w tym momencie prosze wszystkich fanów photoshopa zeby mnie nie bili) niewiem co to......... ale może uda mi się wyczyścić ten rysunek w paintcie xp watpie... lepiej podmien z tym co zrobilem.... paint w zasadzie sie nie nadaje do takich rzeczy... do czego on sie w ogole nadaje...? Kukus: posprzątałeś czy mi sie wydaje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:04 pm
opcy Kukus: posprzątałeś czy mi sie wydaje? narazie tylko zebrałem papierki... ale jak tak dalej pójdzie to do rana tu pozamiatam domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:07 pm
Kukus opcy Kukus: posprzątałeś czy mi sie wydaje? narazie tylko zebrałem papierki... ale jak tak dalej pójdzie to do rana tu pozamiatam domokun zaraz zaczna pyskowac ze im topiki poznikaly........... eh... ta mlodziez..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:15 pm
Kitty-ShadowCat dlaczego zamiast mojego rysunku jest taki brzydki czerwony krzyżyk xp zmien "rysunek.bmp" na "rysunek.jpg" w edit profile...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:18 pm
opcy Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat opcy Kukus opcy Kukus: posprzątałeś czy mi sie wydaje? narazie tylko zebrałem papierki... ale jak tak dalej pójdzie to do rana tu pozamiatam domokun zaraz zaczna pyskowac ze im topiki poznikaly........... eh... ta mlodziez..... xp dziękuje opcy.....podmieniłam ten obrazek na ten kt�ry zmieniłeś-jeszcze raz dziękuję-kochany jesteś *ppppprrrrzzzzyyyytttuuul* sweatdrop dlaczego zamiast mojego rysunku jest taki brzydki czerwony krzyżyk xp zmien "rysunek.bmp" na "rysunek.jpg" w edit profile... ooo już jest smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:21 pm
mam jedno pytanko.... jeśli chcę aby to co mam w mojej sygnaturce było napisane inną czcionką co robię?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:23 pm
jak się zmienia czcionkę w sygnaturce na inną?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:26 pm
Kitty-ShadowCat jak się zmienia czcionkę w sygnaturce na inną? i jeszcze jedno-jak się zmienia te cholerne dziwne znaczki co czasami występują na miejscu literek ,ą , ć, ś , ż , ź ,? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:26 pm
Kitty-ShadowCat jak się zmienia czcionkę w sygnaturce na inną? czcionki jako takiej nie mozesz zmienic... mozesz zmienic rozmiar , pogrubienie ,kursywa , podkreslenie, kolor
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:27 pm
opcy Kitty-ShadowCat jak się zmienia czcionkę w sygnaturce na inną? czcionki jako takiej nie mozesz zmienic... mozesz zmienic rozmiar , pogrubienie ,kursywa , podkreslenie, kolor a gdzie się to zmienia?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 5:28 pm
Kitty-ShadowCat i jeszcze jedno-jak się zmienia te cholerne dziwne znaczki co czasami występują na miejscu literek ,ą , ć, ś , ż , ź ,? sweatdrop zmien kodowanie.. nie pamietam jak to szlo w internet explorerze (nie uzywam) opis jest w topicu: >Polski Przewodnik po Gai (FAQ, Regulamin, Instrukcje itd)<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|