|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:10 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty: dalas juz sobie rade z tym photobucketem? tak - m�j rysunek jest w mojej sygnaturce-podziwiajcie-szkoda tylko że jest w poziomie a nie w pionie xp to go obroc..... i troche wyczysc..... sorry w kiepskim stanie jestem nie zauwazylem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:11 pm
opcy Kitty: dalas juz sobie rade z tym photobucketem? dała... ale co ja się tu naku***łem to ty sobie możesz tylko wyobrażać... nie miałaby problemu gdyby do tego podeszła z rozmysłem, a ona się stresowała zamiast powoli robić wszystko krok po kroku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:15 pm
Kukus opcy Kitty: dalas juz sobie rade z tym photobucketem? dała... ale co ja się tu naku***łem to ty sobie możesz tylko wyobrażać... nie miałaby problemu gdyby do tego podeszła z rozmysłem, a ona się stresowała zamiast powoli robić wszystko krok po kroku... taaa ja ostatnio zpomagalem Jas instalowac Emule'a.... znam ten ból
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:35 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kukus opcy Kitty: dalas juz sobie rade z tym photobucketem? dała... ale co ja się tu naku***łem to ty sobie możesz tylko wyobrażać... nie miałaby problemu gdyby do tego podeszła z rozmysłem, a ona się stresowała zamiast powoli robić wszystko krok po kroku... taaa ja ostatnio zpomagalem Jas instalowac Emule'a.... znam ten ból g-przewracam w paint`cie i g-jest tak jak było xp O,o chyba się udało biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:37 pm
Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat g-przewracam w paint`cie i g-jest tak jak było xp O,o chyba się udało biggrin w przyszlosci zapisuj ryunki jako .jpg mniej miejsca zajmuja.... np.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:38 pm
opcy Kitty-ShadowCat Kitty-ShadowCat g-przewracam w paint`cie i g-jest tak jak było xp O,o chyba się udało biggrin w przyszlosci zapisuj ryunki jako .jpg mniej miejsca zajmuja.... np.  podoba się wink no przynajmniej się starałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:39 pm
ten byl w zasadzie bez kompresji... ale i tak jest mniej waży...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:40 pm
calkiem niezly.... troche go wyczyscilem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:43 pm
opcy calkiem niezly.... troche go wyczyscilem...... też prubowałam ale (za przeproszeniem) paint mi napier%^&*la. i nie mogłam. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:47 pm
Kitty-ShadowCat opcy calkiem niezly.... troche go wyczyscilem...... też prubowałam ale (za przeproszeniem) paint mi napier%^&*la. i nie mogłam. xp powim szczerze że lubię rysować takie diablice-moje rysunki (w większości) wyrażają moje uczucia i nastroje.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:48 pm
Kitty-ShadowCat opcy calkiem niezly.... troche go wyczyscilem...... też prubowałam ale (za przeproszeniem) paint mi napier%^&*la. i nie mogłam. xp szczeze mowiac to paint to szmelc (malo powiedziane)........ zreszta jakbym to mial czyscic w paintcie to bym oci.. oszalał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:52 pm
opcy Kitty-ShadowCat opcy calkiem niezly.... troche go wyczyscilem...... też prubowałam ale (za przeproszeniem) paint mi napier%^&*la. i nie mogłam. xp szczeze mowiac to paint to szmelc (malo powiedziane)........ zreszta jakbym to mial czyscic w paintcie to bym oci.. oszalał... a gdzie to czyścisz?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:54 pm
Kitty-ShadowCat a gdzie to czyścisz?? wink Corel..... photopaint..... (w tym momencie prosze wszystkich fanów photoshopa zeby mnie nie bili)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|