|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 2:04 pm
Ha! Zle CI sie wydaje ziomalu razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:02 pm
novelin Ha! Zle CI sie wydaje ziomalu razz cześć wszystkim- nareście po walentynkach stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:04 pm
Kitty-ShadowCat novelin Ha! Zle CI sie wydaje ziomalu razz cześć wszystkim- nareście po walentynkach stare ok... jak ktośprzyjdzie prosze mi dać znak... jestem na gg-czekam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:30 pm
*wlazi do gildi chwiejnym krokiem... po czym pada na pysk* hehehhhhhhhh.......... sooorrrryyyy... urodzinki...... oblewalemmmmmm.....
monitor mi miga........ albo mi sie to tylko wydaje....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:38 pm
opcy *wlazi do gildi chwiejnym krokiem... po czym pada na pysk* hehehhhhhhhh.......... sooorrrryyyy... urodzinki...... oblewalemmmmmm..... monitor mi miga........ albo mi sie to tylko wydaje.... hi opcuś wszystkiego najlepszego heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:49 pm
*wchodzi do srodka rozgladajac sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:50 pm
Kitty-ShadowCat opcy *wlazi do gildi chwiejnym krokiem... po czym pada na pysk* hehehhhhhhhh.......... sooorrrryyyy... urodzinki...... oblewalemmmmmm..... monitor mi miga........ albo mi sie to tylko wydaje.... hi opcuś wszystkiego najlepszego heart taaaaaaaa........ dzieki........ bardzo.... najb$#^anym......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:52 pm
*hugs Opcy'ego* XD bejbe, wszystkiego dobrego (jest troszke po polnocy, ale to nic) ja jestem po imprezie mojego brata XD urodziny w walentnki.. jeez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:53 pm
*usmiecha sie smutno spogladajac na wszystkich i wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:53 pm
Ibris *hugs Opcy'ego* XD bejbe, wszystkiego dobrego (jest troszke po polnocy, ale to nic) ja jestem po imprezie mojego brata XD urodziny w walentnki.. jeez... ja tez mam takowe...... przepraszam.... nietrzeźwym...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 3:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:00 pm
Kitty-ShadowCat opcy Ibris *hugs Opcy'ego* XD bejbe, wszystkiego dobrego (jest troszke po polnocy, ale to nic) ja jestem po imprezie mojego brata XD urodziny w walentnki.. jeez... ja tez mam takowe...... przepraszam.... nietrzeźwym... *podchodzi i daje buziaka* to co m�wisz jest słodziutkie sweatdrop uwazasz ze slodkie jest jak ktos sie przyznaje ze sie nawalil?!!???? w sumie co ja mam do gadania.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:01 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:04 pm
Kitty-ShadowCat tak-to co m�wisz jest słodkie sweatdrop no jak tam twierdzisz....... wynika z tego ze jestem cholernie ********... nie pilem od roku.... //now playing: 08. El-P - [Fantastic damage #08] The nang,the front,the bush and the s**t [5:38]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 4:05 pm
Kitty: dalas juz sobie rade z tym photobucketem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|