|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:27 am
*siada wygodnie na kanapie* hmm o czym gadacie moze wprowadzicie liska do rozmowy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:33 am
Ntsumi_Aya Kitty-ShadowCat Ntsumi_Aya Kitty-ShadowCat hej - no kto mi wreście powie jak wkleić obrazek do sygnaturki... stare dajesz : profile/edit profile / i w big ramce na samym dole wklejasz :  ale ja niwim jaki jest kod- ten obrazek mam tylko w moich dokumentach... crying to go trzeba udostępnić, na photobuckecie lub na interi lub na jakiejs innej stronce razz bardzo chętnie-już tam wchodziłam i nic nie kapuje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:34 am
mhrrrrrrrrau *przeciąga sie na innej sofie* jak wam mineły walentynki? whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:37 am
Setsuna Dragonclaw mhrrrrrrrrau *przeciąga sie na innej sofie* jak wam mineły walentynki? whee 3nodding mnie dobrze chociaz ja mialem ja tak naprawde wczoraj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:40 am
HeeroX Setsuna Dragonclaw mhrrrrrrrrau *przeciąga sie na innej sofie* jak wam mineły walentynki? whee 3nodding mnie dobrze chociaz ja mialem ja tak naprawde wczoraj wink a ja dopiero dziś... ;] muszę powiedzieć że było wspaniale ;] whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:41 am
Setsuna Dragonclaw mhrrrrrrrrau *przeciąga sie na innej sofie* jak wam mineły walentynki? whee 3nodding mnie dobrze chociaz ja mialem ja tak naprawde wczoraj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:42 am
Setsuna Dragonclaw mhrrrrrrrrau *przeciąga sie na innej sofie* jak wam mineły walentynki? whee 3nodding mnie? fatalnie jak zawsze =='' nielubie walentynek ==''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:44 am
czesc czy na gai jest cos w zwiazku z walentynkami????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:44 am
Ntsumi_Aya Setsuna Dragonclaw mhrrrrrrrrau *przeciąga sie na innej sofie* jak wam mineły walentynki? whee 3nodding mnie? fatalnie jak zawsze =='' nielubie walentynek =='' prosze -niech mi ktoś pomoże z tym obrazkiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:46 am
esh... oczka jush mi sie kleją... whee patki all whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:51 am
Setsuna Dragonclaw esh... oczka jush mi sie kleją... whee patki all whee dobranocka kolorowych snow papatki Aya tobie rowniez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:56 am