|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:16 am
tio ja tesh zmyku blaugh moze bede pooźniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:18 am
heh... ja zmykam, bo brzunio mi rozbolal i ni wim dlaczego XP do zobaczonka jutro!!! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:19 am
wszystkim dziewczynom big caluski z okazji walentynek 3nodding xd !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hej - no kto mi wreście powie jak wkleić obrazek do sygnaturki... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:21 am
HeeroX wszystkim dziewczynom big caluski z okazji walentynek 3nodding xd !!!! heyka Heero 4laugh miło Cie widzieć 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:22 am
Kitty-ShadowCat hej - no kto mi wreście powie jak wkleić obrazek do sygnaturki... stare widzi mnie ktoś?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:22 am
Kitty-ShadowCat hej - no kto mi wreście powie jak wkleić obrazek do sygnaturki... stare dajesz : profile/edit profile / i w big ramce na samym dole wklejasz :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:24 am
Ntsumi_Aya Kitty-ShadowCat hej - no kto mi wreście powie jak wkleić obrazek do sygnaturki... stare dajesz : profile/edit profile / i w big ramce na samym dole wklejasz :  ale ja niwim jaki jest kod- ten obrazek mam tylko w moich dokumentach... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:26 am
Kitty-ShadowCat Ntsumi_Aya Kitty-ShadowCat hej - no kto mi wreście powie jak wkleić obrazek do sygnaturki... stare dajesz : profile/edit profile / i w big ramce na samym dole wklejasz :  ale ja niwim jaki jest kod- ten obrazek mam tylko w moich dokumentach... crying to musisz go zaladowac online, np. na www.photobucket.com
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:26 am
Kitty-ShadowCat Ntsumi_Aya Kitty-ShadowCat hej - no kto mi wreście powie jak wkleić obrazek do sygnaturki... stare dajesz : profile/edit profile / i w big ramce na samym dole wklejasz :  ale ja niwim jaki jest kod- ten obrazek mam tylko w moich dokumentach... crying to go trzeba udostępnić, na photobuckecie lub na interi lub na jakiejs innej stronce razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|