|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:08 am
juliangel Czy ktos wie skad wyplynal tytanic ?? a] Southampton b] Liverpool c] Manchester no liverpool o ile dobrze pamietam wizyte w muzeum sprzed pol roku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zimno...
Baliaur gdzie sa te buty... czy skarpetki zimno mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:09 am
Lina-san Ntsumi_Aya Miss_Karina Lina- po prostu nie zwracaj juz uwagi na wady wink ja mam wade sluchu, wade wzroku, ale siem nie przejmuje XD pewnie dlatego ze zawsze miałam otwarta nature... sweatdrop whee nie bede opowiadac jak mnie traktowaliw podstawowce aniw 1 klasie liceum bo to byl koszmar ktory dla mnie sie skonczyl, choc widmo bedzie mnie meczyc... heh... ehhh nie martwcie sie 3nodding liczą się zalety a nie wady whee chyba zaczne robic jak Keitaro z love hiny =='' sama sobie tort upieke xp ty dobre XD napisze sobie walentynke XPPP ja dostalam jedna nic nie mowie.... a czy symbole sa wazne... nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:09 am
Baliaur Ntsumi_Aya Miss_Karina Lina- po prostu nie zwracaj juz uwagi na wady wink ja mam wade sluchu, wade wzroku, ale siem nie przejmuje XD pewnie dlatego ze zawsze miałam otwarta nature... sweatdrop whee nie bede opowiadac jak mnie traktowaliw podstawowce aniw 1 klasie liceum bo to byl koszmar ktory dla mnie sie skonczyl, choc widmo bedzie mnie meczyc... heh... ehhh nie martwcie sie 3nodding liczą się zalety a nie wady whee chyba zaczne robic jak Keitaro z love hiny =='' sama sobie tort upieke xp yay ale co potym?? narcyzm??? xp a czemu nie XD?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:12 am
Baliaur Lina-san Ntsumi_Aya Miss_Karina Lina- po prostu nie zwracaj juz uwagi na wady wink ja mam wade sluchu, wade wzroku, ale siem nie przejmuje XD pewnie dlatego ze zawsze miałam otwarta nature... sweatdrop whee nie bede opowiadac jak mnie traktowaliw podstawowce aniw 1 klasie liceum bo to byl koszmar ktory dla mnie sie skonczyl, choc widmo bedzie mnie meczyc... heh... ehhh nie martwcie sie 3nodding liczą się zalety a nie wady whee chyba zaczne robic jak Keitaro z love hiny =='' sama sobie tort upieke xp ty dobre XD napisze sobie walentynke XPPP ja dostalam jedna nic nie mowie.... a czy symbole sa wazne... nie... zartowałem XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:13 am
dobra ide spiulkac...
narazie ludziska...
i uwazajcie na tego ***** usagi-man`a scream gnojek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:13 am
lol... *siada na foteliku* *przytoola poduche*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:14 am
Spylam stąd i sie stleniam papa 3maicie sie ludzie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:14 am
juliangel dobra ide spiulkac... narazie ludziska... i uwazajcie na tego ***** usagi-man`a scream gnojek... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|