|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:56 am
siemqa ludzie biggrin *wskakuje przez okno* 4laugh ale na dworze fajniutko zimno biggrin i pada snieg biggrin kocham zime 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:58 am
Ntsumi_Aya siemqa ludzie biggrin *wskakuje przez okno* 4laugh ale na dworze fajniutko zimno biggrin i pada snieg biggrin kocham zime 3nodding whee heyka dawno cie nie widzialam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya siemqa ludzie biggrin *wskakuje przez okno* 4laugh ale na dworze fajniutko zimno biggrin i pada snieg biggrin kocham zime 3nodding whee witaj *przytuuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Sunt mais quao libaes, ipoe venena bibes ! Crux sancta sit mihi lux! Non Draco Sit Mihi Dux! Vede Retor satana non suade mihi vana! a teraz odej arku, ja juznie jestem ta sama slaba dziewczynka co kiedys, juz nie masz nade mna takiej wladzy jak kiedys i nigdy nie bedziesz juz mial... + VADE RETOR satana + APAGE satanas !!! stare Taaaaaaaaaa lubimy sie popisywać co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:59 am
Baliaur Ntsumi_Aya siemqa ludzie biggrin *wskakuje przez okno* 4laugh ale na dworze fajniutko zimno biggrin i pada snieg biggrin kocham zime 3nodding whee heyka dawno cie nie widzialam 3nodding ja Ciebie też nie 3nodding :pshytulas : blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:00 am
Christoff_Gangrell juliangel Sunt mais quao libaes, ipoe venena bibes ! Crux sancta sit mihi lux! Non Draco Sit Mihi Dux! Vede Retor satana non suade mihi vana! a teraz odej arku, ja juznie jestem ta sama slaba dziewczynka co kiedys, juz nie masz nade mna takiej wladzy jak kiedys i nigdy nie bedziesz juz mial... + VADE RETOR satana + APAGE satanas !!! stare Taaaaaaaaaa lubimy sie popisywać co??? tzn Ctrl+C z jakies stronki wyszukanej w googlach i jestesmy madzrzy xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:01 am
Czy ktos wie skad wyplynal tytanic ??
a] Southampton b] Liverpool c] Manchester
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:02 am
Ntsumi_Aya siemqa ludzie biggrin *wskakuje przez okno* 4laugh ale na dworze fajniutko zimno biggrin i pada snieg biggrin kocham zime 3nodding whee Hej Aya 3nodding whee Lina- po prostu nie zwracaj juz uwagi na wady wink ja mam wade sluchu, wade wzroku, ale siem nie przejmuje XD pewnie dlatego ze zawsze miałam otwarta nature... sweatdrop whee nie bede opowiadac jak mnie traktowaliw podstawowce aniw 1 klasie liceum bo to byl koszmar ktory dla mnie sie skonczyl, choc widmo bedzie mnie meczyc... heh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:02 am
juliangel Czy ktos wie skad wyplynal tytanic ?? a] Southampton b] Liverpool c] Manchester ja bym stawiała na a... ale pnie jestem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:05 am
Miss_Karina Lina- po prostu nie zwracaj juz uwagi na wady wink ja mam wade sluchu, wade wzroku, ale siem nie przejmuje XD pewnie dlatego ze zawsze miałam otwarta nature... sweatdrop whee nie bede opowiadac jak mnie traktowaliw podstawowce aniw 1 klasie liceum bo to byl koszmar ktory dla mnie sie skonczyl, choc widmo bedzie mnie meczyc... heh... ehhh nie martwcie sie 3nodding liczą się zalety a nie wady whee chyba zaczne robic jak Keitaro z love hiny =='' sama sobie tort upieke xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:06 am
[Chrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:06 am
Ntsumi_Aya Miss_Karina Lina- po prostu nie zwracaj juz uwagi na wady wink ja mam wade sluchu, wade wzroku, ale siem nie przejmuje XD pewnie dlatego ze zawsze miałam otwarta nature... sweatdrop whee nie bede opowiadac jak mnie traktowaliw podstawowce aniw 1 klasie liceum bo to byl koszmar ktory dla mnie sie skonczyl, choc widmo bedzie mnie meczyc... heh... ehhh nie martwcie sie 3nodding liczą się zalety a nie wady whee chyba zaczne robic jak Keitaro z love hiny =='' sama sobie tort upieke xp yay ale co potym?? narcyzm??? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 11:08 am
Ntsumi_Aya Miss_Karina Lina- po prostu nie zwracaj juz uwagi na wady wink ja mam wade sluchu, wade wzroku, ale siem nie przejmuje XD pewnie dlatego ze zawsze miałam otwarta nature... sweatdrop whee nie bede opowiadac jak mnie traktowaliw podstawowce aniw 1 klasie liceum bo to byl koszmar ktory dla mnie sie skonczyl, choc widmo bedzie mnie meczyc... heh... ehhh nie martwcie sie 3nodding liczą się zalety a nie wady whee chyba zaczne robic jak Keitaro z love hiny =='' sama sobie tort upieke xp ty dobre XD napisze sobie walentynke XPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|