|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 12:49 pm
hm.. no tak. ja mam z pb biggrin i wszystko działa ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 12:51 pm
ależ jestem szczęśliwa, mój piękny napis działa mrgreen mrgreen jessssssssssttt............... supcio mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 12:52 pm
I teraz ludzie chorujący na epilepsję nie mogą wchodzić na gildię! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 12:53 pm
mój obrazek chyba jest z imageshacka
i tak go zmienię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 12:54 pm
mój piękny napis ;* :*:* ~jestem szczęśliwa~~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 12:59 pm
Właśnie sobie uświadomiłem, że żeby kupić evolving item za 999 cashu trzeba wydać ponad 30 zł eek
A wiesz, że korzystasz z mojego albumu na photobuckecie? xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 1:00 pm
30 zł to prawie 50 zł eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 1:03 pm
dziki_wieprz 30 zł to prawie 50 zł eek a 50 zł to prawie 100 zł eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 1:05 pm
100zeta to prawie miljart erło ~ angel~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 1:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 1:38 pm
ten aniołek to słodki misio ue, nie chce mi się wczytać filmik który wysłałes. nie wiem czemu. mam jakieś problemy z łączem chyba ;x ale, co do improwizacji na piano- lubię improwizacje na utworach disneya. albo na melodyjce z mario mrgreen
edit: wiecie jak można zarobić dużo pieniążków na gai? bo ja nie wiem (od razu napiszę, że już nie mam co sprzedawać ze swojego ekwipunku. odsprzedałam wszystko, co było wartościowe i niepotrzebne mi) emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 2:07 pm
dobre jest
siostra nei chciala onejrzec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 3:07 pm
lol wiecie ze to jest fajny chat, kolezanka ni o nim opowiadala smile i wlasnie z fajnymi ludziami mozna gadac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 22, 2010 3:45 pm
hela bertz ten aniołek to słodki misio ue, nie chce mi się wczytać filmik który wysłałes. nie wiem czemu. mam jakieś problemy z łączem chyba ;x ale, co do improwizacji na piano- lubię improwizacje na utworach disneya. albo na melodyjce z mario mrgreen edit: wiecie jak można zarobić dużo pieniążków na gai? bo ja nie wiem (od razu napiszę, że już nie mam co sprzedawać ze swojego ekwipunku. odsprzedałam wszystko, co było wartościowe i niepotrzebne mi) emo Booty Grab! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 23, 2010 1:21 am
Lady Majorie hela bertz ten aniołek to słodki misio ue, nie chce mi się wczytać filmik który wysłałes. nie wiem czemu. mam jakieś problemy z łączem chyba ;x ale, co do improwizacji na piano- lubię improwizacje na utworach disneya. albo na melodyjce z mario mrgreen edit: wiecie jak można zarobić dużo pieniążków na gai? bo ja nie wiem (od razu napiszę, że już nie mam co sprzedawać ze swojego ekwipunku. odsprzedałam wszystko, co było wartościowe i niepotrzebne mi) emo Booty Grab! rofl zOMG! *ogień w oczach* acz w obu przypadkach jak się dobrze zakręcić, to na dzień wyciągniesz 100k czy taka suma Cię satysfakcjonuje? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |