|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:10 am
Addik Vykk VioLLeta Goth bless Dobrze powiedziane, inteligencji Ci nie brak 3nodding a to dobry znak: inteligentny, przystojny, fajny...ale mieszka daleko bluuu crying no mam na mysli V.. redface 4laugh no bo ja sie wkoncu zaczne zawstydzac blaugh nom .... jeszcze chwila i bedzie jakies romansidlo / telenowela .. cala gaia to jedna wielka"moda na sukces" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:10 am
Panie Vykk, czy my nie rozmawialismy odnosnie casanovy kiedys? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:13 am
Ibris Panie Vykk, czy my nie rozmawialismy odnosnie casanovy kiedys? wink ale przeciez ja nic....no co ja znowu niby takiego zrobilem...po pierwsze to ona zaczela blaugh *wskazuje na Vi* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:14 am
Vykk Ibris Panie Vykk, czy my nie rozmawialismy odnosnie casanovy kiedys? wink ale przeciez ja nic....no co ja znowu niby takiego zrobilem...po pierwsze to ona zaczela blaugh *wskazuje na Vi* xd Muwahaha! xd I tak wychodzi na jedno i to samo... mam zyczyc powodzenia?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:15 am
Ibris Vykk Ibris Panie Vykk, czy my nie rozmawialismy odnosnie casanovy kiedys? wink ale przeciez ja nic....no co ja znowu niby takiego zrobilem...po pierwsze to ona zaczela blaugh *wskazuje na Vi* xd Muwahaha! xd I tak wychodzi na jedno i to samo... mam zyczyc powodzenia? yy...ja nic nie zrobilam crying ja tylko.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:17 am
VioLLeta Ibris Vykk Ibris Panie Vykk, czy my nie rozmawialismy odnosnie casanovy kiedys? wink ale przeciez ja nic....no co ja znowu niby takiego zrobilem...po pierwsze to ona zaczela blaugh *wskazuje na Vi* xd Muwahaha! xd I tak wychodzi na jedno i to samo... mam zyczyc powodzenia? yy...ja nic nie zrobilam crying ja tylko.... sweatdrop Oj, dziecinko, przeciez wszyscy widza, ze pan Vykk Ci sie spodobal wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:18 am
haba ....habaaa... *chowa sie pod biorko...* yhmm... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:19 am
Libido69 VioLLeta Ibris Vykk Ibris Panie Vykk, czy my nie rozmawialismy odnosnie casanovy kiedys? wink ale przeciez ja nic....no co ja znowu niby takiego zrobilem...po pierwsze to ona zaczela blaugh *wskazuje na Vi* xd Muwahaha! xd I tak wychodzi na jedno i to samo... mam zyczyc powodzenia? yy...ja nic nie zrobilam crying ja tylko.... sweatdrop Oj, dziecinko, przeciez wszyscy widza, ze pan Vykk Ci sie spodobal wink heart A Tobie sie podoba wiekszosc panow tutaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:19 am
Panie Vykk, ja nie chce przeszkadzac, ale czy mi sie zdawalo czy jeszcze niedawno zapewniales mnie ze masz jakas inna dziewczyne? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:24 am
VioLLeta haba ....habaaa... *chowa sie pod biorko...* yhmm... redface xd moja krew xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:25 am
Vykk VioLLeta haba ....habaaa... *chowa sie pod biorko...* yhmm... redface xd moja krew xd hihi ^^ ________________ sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 9:35 am
]Goth bless[ Panie Vykk, ja nie chce przeszkadzac, ale czy mi sie zdawalo czy jeszcze niedawno zapewniales mnie ze masz jakas inna dziewczyne? xd xd xd tak ale to bylo niedawno stare i rownie niedawno sie skonczylo neutral ...time is by my side yes it is xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 10:43 am
VioLLeta yyyyyyyyy? co? yhm...tylko prosze nie pytajcie sie o wiek^^ hmm...slinisz sie Chris? ee no chyba zartujesz? ^^ oj wymyslacie..a gdzie mieszkam? w beznadziejnym miejscu bo chyba daleko od was wszystkich crying Chelmno kolo Torunia...Bydzi.. blaugh crying Ueeeeeeeeeee..... DAAAAAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEEEKOOOOOOOOOOOOOOo (i nie żartuje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:08 am
Vykk ]Goth bless[ Panie Vykk, ja nie chce przeszkadzac, ale czy mi sie zdawalo czy jeszcze niedawno zapewniales mnie ze masz jakas inna dziewczyne? xd xd xd tak ale to bylo niedawno stare i rownie niedawno sie skonczylo neutral ...time is by my side yes it is xd Z reszta Panie Cieniu gdybys czesciej rozmawial z Ib to bys byl bardziej na czasie blaugh ...z tego wynika ze jak sie z nia spotykasz to jestes czyms innym zajety xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2005 11:13 am
troche odbieglismy od tematu wiec zamieszcze tu na galerii fotke ktora mam od jakiegos czasu a nie zamiescilem wink Ot po prostu ja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|