|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:48 pm
uodparniam go na życie... to wszystko dla jego dobra W SUMIE RACJA POŹNIEJ W ŻYCIU RADY SE CHLOPAK NIE DA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:49 pm
BeeWolf to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh my may bardzo durze stopy !! biggrin ... xp A INNE CZĘSICI CIŁA biggrin blaugh eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:49 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh stosownej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:50 pm
Kukus to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh stosownej... CZY WYSTARCZAJĄCEJ ALBO ZA DUŻEJ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:51 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh my may bardzo durze stopy !! biggrin ... xp A INNE CZĘSICI CIŁA biggrin blaugh eek a coś ty taki dociekliwy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:52 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh my may bardzo durze stopy !! biggrin ... xp A INNE CZĘSICI CIŁA biggrin blaugh eek nie wiem jak chłopaki ale ja jestem jekby wiekszy od nich nirzszy od kuku nieznacznie ale cierzszy biggrin ... !!! znacznie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:52 pm
Kukus SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE [quote="BeeWolf]to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh my may bardzo durze stopy !! biggrin ... xp A INNE CZĘSICI CIŁA biggrin blaugh eek a coś ty taki dociekliwy? AH TE NIEWYGODNE PYTANIA CO biggrin smile blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:53 pm
BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh my may bardzo durze stopy !! biggrin ... xp A INNE CZĘSICI CIŁA biggrin blaugh eek nie wiem jak chłopaki ale ja jestem jekby wiekszy od nich nirzszy od kuku nieznacznie ale cierzszy biggrin ... !!! znacznie biggrin SPOX xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 4:55 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh my may bardzo durze stopy !! biggrin ... xp A INNE CZĘSICI CIŁA biggrin blaugh eek a coś ty taki dociekliwy? AH TE NIEWYGODNE PYTANIA CO biggrin smile blaugh wink odpowiem ci tak przyjacielu... jeszcze żadna nie narzekała, że za mały... jedna wręcz, że za duży [ale tej to my łomem simlock'a zdejmowaliśmy, bo taka uparta ta jej błona światłoczuła była] jestem zadowolony z narzędziem jakim władam... nawet go lubię... ale imienia mu nie nadam... czemu ten wie kto wie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:01 pm
Kukus odpowiem ci tak przyjacielu... jeszcze żadna nie narzekała, że za mały... jedna wręcz, że za duży [ale tej to my łomem simlock'a zdejmowaliśmy, bo taka uparta ta jej błona światłoczuła była] jestem zadowolony z narzędziem jakim władam... nawet go lubię... ale imienia mu nie nadam... czemu ten wie kto wie JA TEZ NIE JESTEM ZA NAZYWANIEM MALEGO TO TAKIE DZIWNE xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:01 pm
Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh my may bardzo durze stopy !! biggrin ... xp A INNE CZĘSICI CIŁA biggrin blaugh eek a coś ty taki dociekliwy? AH TE NIEWYGODNE PYTANIA CO biggrin smile blaugh wink odpowiem ci tak przyjacielu... jeszcze żadna nie narzekała, że za mały... jedna wręcz, że za duży [ale tej to my łomem simlock'a zdejmowaliśmy, bo taka uparta ta jej błona światłoczuła była] jestem zadowolony z narzędziem jakim władam... nawet go lubię... ale imienia mu nie nadam... czemu ten wie kto wie kilka słów syjasnienia .... łomem bo bylimy pijani ... nazywała sie bardzo melodyjnie Finlandia ....ze za durzy no nie dziwne ...w dozownik wsadź co kolwiek !?!\ A ze zadowolony jesteś to nie watpie bo rozprawiasz o tym za karzdym razem .!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:02 pm
A ze zadowolony jesteś to nie watpie bo rozprawiasz o tym za karzdym razem .!!! AŻ TAK CZESTO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:03 pm
TO JUZ MIJE OSTATNIE MINUTY NA GAI crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:04 pm
BeeWolf Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf to nic z ozzwadlem mi tylki pokazywali i latali w skarpetkach na fujarach !!! !! JAKIEJ WIELKOŚCI TE SKARPETKI BYŁY blaugh my may bardzo durze stopy !! biggrin ... xp A INNE CZĘSICI CIŁA biggrin blaugh eek a coś ty taki dociekliwy? AH TE NIEWYGODNE PYTANIA CO biggrin smile blaugh wink odpowiem ci tak przyjacielu... jeszcze żadna nie narzekała, że za mały... jedna wręcz, że za duży [ale tej to my łomem simlock'a zdejmowaliśmy, bo taka uparta ta jej błona światłoczuła była] jestem zadowolony z narzędziem jakim władam... nawet go lubię... ale imienia mu nie nadam... czemu ten wie kto wie kilka słów syjasnienia .... łomem bo bylimy pijani ... nazywała sie bardzo melodyjnie Finlandia ....ze za durzy no nie dziwne ...w dozownik wsadź co kolwiek !?!\ A ze zadowolony jesteś to nie watpie bo rozprawiasz o tym za karzdym razem .!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 5:04 pm
SERAFIN-WAMPIRE A ze zadowolony jesteś to nie watpie bo rozprawiasz o tym za karzdym razem .!!! AŻ TAK CZESTO No jak w tygodnoiu o jego wyczynach nie uslyszymy to mamy już dołą tak nas przyzwyczaił !! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|