|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 2:23 am
wlasnie odmowilem przyjecia []DEMON[]...nie przepadam za kolesiem a w kolejce czeka jeszcze podanie Cremmy...nie wiem czy go przyjac czy nie...pierwszy raz o nim slysze...moze ktos go zna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 2:37 am
Kiray wlasnie odmowilem przyjecia []DEMON[]...nie przepadam za kolesiem a w kolejce czeka jeszcze podanie Cremmy...nie wiem czy go przyjac czy nie...pierwszy raz o nim slysze...moze ktos go zna? czasem widuje go na polskiej.. ale wydaje mi sie jeakis taki bezosobowy.. nie znam go za dobrze.. i dobrze ze odmowiles demonowi.. to burak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 2:52 am
Adwokat.Kozy Kiray wlasnie odmowilem przyjecia []DEMON[]...nie przepadam za kolesiem a w kolejce czeka jeszcze podanie Cremmy...nie wiem czy go przyjac czy nie...pierwszy raz o nim slysze...moze ktos go zna? czasem widuje go na polskiej.. ale wydaje mi sie jeakis taki bezosobowy.. nie znam go za dobrze.. i dobrze ze odmowiles demonowi.. to burak mi demon zabardzo przypominal Linkina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:05 am
*wyciaga flaszke i kilka kubkow*
cos trzeba robic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:12 am
Adwokat.Kozy *wyciaga flaszke i kilka kubkow* cos trzeba robic... ja lubie to robic *wyciaga sloik ogorkow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:14 am
Kiray Adwokat.Kozy *wyciaga flaszke i kilka kubkow* cos trzeba robic... ja lubie to robic *wyciaga sloik ogorkow* *polewa* no to siup..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:17 am
Adwokat.Kozy Kiray Adwokat.Kozy *wyciaga flaszke i kilka kubkow* cos trzeba robic... ja lubie to robic *wyciaga sloik ogorkow* *polewa* no to siup.. *pije* pycha ...widze ze sobie ostro narzekasz na polska gildie Btw przyjelem Crommego, zobaczymy jak sie sprawi w RP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:20 am
Kiray Adwokat.Kozy Kiray Adwokat.Kozy *wyciaga flaszke i kilka kubkow* cos trzeba robic... ja lubie to robic *wyciaga sloik ogorkow* *polewa* no to siup.. *pije* pycha ...widze ze sobie ostro narzekasz na polska gildie Btw przyjelem Crommego, zobaczymy jak sie sprawi w RP pamietam jak kiedys tam siedzialem to bylo lepiej... teraz mozna tylko narzekac bo i tak nic sie nie zmieni a nie chce mi sie sluchac paplania neonowych lasek.. Cremmy.. trzeba dac mu szanse wink *polewa nastepna kolejke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:26 am
Adwokat.Kozy pamietam jak kiedys tam siedzialem to bylo lepiej... teraz mozna tylko narzekac bo i tak nic sie nie zmieni a nie chce mi sie sluchac paplania neonowych lasek.. Cremmy.. trzeba dac mu szanse wink *polewa nastepna kolejke* ano bylo lepiej, mozna bylo czasem normalnie pogadac jednak jak zwalilo sie wiecej osob to wolalem siedziec w ukryciu bo nie warto sie bylo odzywac...a teraz przed wakacjami pojawilo sie tam sporo nowych osob (sam mam nie wielki staz) i teraz to juz nie da sie zorientowac w tym wszystkim...wiekszosc i tak nie ma nic sensownego do powiedzenia, i jeszcze z polskiej gildi odeszla wieksza czesc Aniolkow Fallusa szanse trzeba dac...najwyzej cos "losowo" na niego spadnie xd *wypija*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:32 am
Kiray ano bylo lepiej, mozna bylo czasem normalnie pogadac jednak jak zwalilo sie wiecej osob to wolalem siedziec w ukryciu bo nie warto sie bylo odzywac...a teraz przed wakacjami pojawilo sie tam sporo nowych osob (sam mam nie wielki staz) i teraz to juz nie da sie zorientowac w tym wszystkim...wiekszosc i tak nie ma nic sensownego do powiedzenia, i jeszcze z polskiej gildi odeszla wieksza czesc Aniolkow Fallusa szanse trzeba dac...najwyzej cos "losowo" na niego spadnie xd *wypija* kwestia tego ze mozna bylo prowadzic normalne rozmowy.. teraz nie da sie zaczac zadnego sensownego tematu, bo raz nie da sie przekrzyczec neonkowych panienek i dwa tak naprawde nei ma z kim pogadac.. ludzie odeszli bo zrobilo sie trywialnie i zarazem zrobilo sie trywialnie bo ludzie odeszli.. co bylo pierwsze, jajko czy kura? teraz wiekszosc rozsadnych rozmowcow pochlonela dekadencja/inne gildie wiec nic sie nie zmieni.. *wypija* mozna tylko pic *zagryza ogoreczka i polewa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:33 am
ahoj gawariszu kapitanie! wodeczki? *wyciaga trzeci kubek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:36 am
at last...witaj Towarzyszu Pulkowniku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:36 am
Adwokat.Kozy ahoj gawariszu kapitanie! wodeczki? *wyciaga trzeci kubek* pacierze i voodki nigdy nie odmawiam... a ja dodam ze jak bylem jeszcze na polskiej gildi... to jakos tak cukierkowo tam bylo... specialnie by mi to nie przeszkadzalo... ale co za duzo to nie zdrowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 3:38 am
Ozzwald Adwokat.Kozy ahoj gawariszu kapitanie! wodeczki? *wyciaga trzeci kubek* pacierze i voodki nigdy nie odmawiam... a ja dodam ze jak bylem jeszcze na polskiej gildi... to jakos tak cukierkowo tam bylo... specialnie by mi to nie przeszkadzalo... ale co za duzo to nie zdrowo... *polewa* racje prawicie towarzyszu... teraz to przypomina fabryke lukrecji.. zygam lukrecjami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|