|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 12:58 am
pani psychol czemu wszyscy mają niebieskie oczy, a ja nie? emo oddawaj! dun cry, ja mam zielone wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 1:07 am
Jukatan pani psychol czemu wszyscy mają niebieskie oczy, a ja nie? emo oddawaj! dun cry, ja mam zielone wink no właśnie ja też mam zielone, takie szarozielone. nie są takie złeee, ale wolałabym niebieskie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 1:45 am
pani psychol Jukatan pani psychol czemu wszyscy mają niebieskie oczy, a ja nie? emo oddawaj! dun cry, ja mam zielone wink no właśnie ja też mam zielone, takie szarozielone. nie są takie złeee, ale wolałabym niebieskie mrgreen ja mam takie zgnilozielone a chcialabym ciemnoniebieskie, ach. ale nie mielismy wplywu na kolor oczu, num? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 1:48 am
niestety, niestety nie miałyśmy w ogóle na nic wpływu przychodząc na świat.
a szkoda, bo ja bym dużo pozmieniała ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 7:07 am
tamten mały do mojego wiczczaka tylko z oczu podobny. sad
i z włosów sad
i z nosa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 11:13 am
pani psychol Jukatan pani psychol czemu wszyscy mają niebieskie oczy, a ja nie? emo oddawaj! dun cry, ja mam zielone wink no właśnie ja też mam zielone, takie szarozielone. nie są takie złeee, ale wolałabym niebieskie mrgreen no i ja tez mam zielone i jak kazdy wolalbym niebieskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 1:44 pm
pani psychol czemu wszyscy mają niebieskie oczy, a ja nie? emo oddawaj! niach niach ^^ ale mi się tam podobają też inne, a może nawet bardziej razz np zielone smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 1:45 pm
boski wisior xD hehe, serio, lubię takie ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 1:51 pm
SzAnTeK II pani psychol Jukatan pani psychol czemu wszyscy mają niebieskie oczy, a ja nie? emo oddawaj! dun cry, ja mam zielone wink no właśnie ja też mam zielone, takie szarozielone. nie są takie złeee, ale wolałabym niebieskie mrgreen no i ja tez mam zielone i jak kazdy wolalbym niebieskie jak każdy? bez przesady razz chociaż to się sprawdza, zawsze chcemy najbardziej tego, czego nie możemy mieć... a jak wam naprawdę zalezy to zawsze są kolorowe soczewki razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 2:30 pm
e tam ja wole niebieskie ale nie do tego stopnia zeby sobie soczewki kupowac razz a zielone tez sa fajne xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 2:39 pm
SzAnTeK II e tam ja wole niebieskie ale nie do tego stopnia zeby sobie soczewki kupowac razz a zielone tez sa fajne xD ja sobie kupilam szafirowe i wygladam jakbym miala wytrzeszcz xd @Zuzanka - dziekuje biggrin tez takie lubie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 21, 2008 3:27 pm
ja gdybym kupowal to bym nabyl jakies czerwone ^^ lecz nie posiadam w tym momencie pieniedzy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|