|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 2:58 pm
Justinka Wszystkim dziekuje za gratulacje 3nodding Zastanawialam sie przez chwile czy powiedziec,ze potrzebuje troche czasu na zastanowienie, ale jak zobaczylam te dwa diamenty to sklonilam sie do powiedzenia tak mrgreen A tak serio to owszem jakos wydukalam szlochajac ze szczescia, ze z nim to chocby i na ksiezyc heart Anyway. Oczywiscie Ichabot wymiotles mnie swoja informacja, wiec tez ci gratuluje z calego serca smile w takim razie życzę Wam obojgu duuuużo szczęścia! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 7:16 am
Lopatka Mam znajomych, którzy ustne mają 29 maja, spora liczba ma 27 coś. OMG, współczuję im xD Ja dzisiaj dostałem te 20/20 i jest git xD Oczywiście poziom był żenujący, nie warto się rozpisywać. xp Justinka Anyway. Oczywiscie Ichabot wymiotles mnie swoja informacja, wiec tez ci gratuluje z calego serca smile Daedhel ichabot Aha, zapomniałbym się pochwalić. Wygrałem indeks na politechnikę gdańską na wydział chemiczny xD o.O gratulacje! Jak Ci się to udało??? *szacun* eek Ten konkurs też nie był aż taki trudny, wystarczyło się przygotować trochę, no i w dodatku zadania też mi się proste trafiły (były losowane). Żeby nie było, że jestem gołosłowny : Laureaci II etapu XIII edycji konkursu "Wygraj indeks" - pan Leszczyński Damian ZSO Kętrzyn (szukajcie miejsca 60-74) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 8:46 am
Justinka gratulacje, super sprawa zaręczyny! wszyscy się ostatnio zaręczają dookoła mnie! tylko ja przechodzę kryzys w związku...oto Yoel (DoT Camine):
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 2:10 pm
ZebraDeath Justinka gratulacje, super sprawa zaręczyny! wszyscy się ostatnio zaręczają dookoła mnie! tylko ja przechodzę kryzys w związku...oto Yoel (DoT Camine):  ładny grat! wink Ale poślij może zdjęcie samodzielnie wykonane, w stroju, jaki posiada?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 18, 2009 10:46 pm
Daedhel ZebraDeath Justinka gratulacje, super sprawa zaręczyny! wszyscy się ostatnio zaręczają dookoła mnie! tylko ja przechodzę kryzys w związku...oto Yoel (DoT Camine): http://img.dreamofdoll.com/co_img006/hsh933/etc/c2.jpg ładny grat! wink Ale poślij może zdjęcie samodzielnie wykonane, w stroju, jaki posiada? hola hola, na razie czekam aż go dostarczy poczta polska! w czwartek powinien przybyć wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 19, 2009 5:56 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath Justinka gratulacje, super sprawa zaręczyny! wszyscy się ostatnio zaręczają dookoła mnie! tylko ja przechodzę kryzys w związku...oto Yoel (DoT Camine): http://img.dreamofdoll.com/co_img006/hsh933/etc/c2.jpg ładny grat! wink Ale poślij może zdjęcie samodzielnie wykonane, w stroju, jaki posiada? hola hola, na razie czekam aż go dostarczy poczta polska! w czwartek powinien przybyć wink Cudowny Zebero! Na pewno stworzycie udany zwiazek wink Coz powiem wam w sekrecie,ze trafil mi sie chlopak plynne zloto. Fakt czasem okropna dal niego jestem, ale i tak czuje sie bezpieczniej jak nasz zwiazek jest juz bardziej przyklepany mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 19, 2009 7:41 am
Justinka Fakt czasem okropna dla niego jestem mrgreen heh... przynajmniej umiesz się do tego przyznać. Nie to co mój brat i jego była "dziewczyna". (<--- Uwaga! Patologia!) >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 20, 2009 12:58 am
ichabot Justinka Fakt czasem okropna dla niego jestem mrgreen heh... przynajmniej umiesz się do tego przyznać. Nie to co mój brat i jego była "dziewczyna". (<--- Uwaga! Patologia!) >.> Przeciez zawsze tak jest - czasem ja przeginam a czasem on. Tylko trzeba wyposrodkowac whee U nas jest tak, ze ja jestem ogien a on woda wiec caly nasz zwiazek to sztuka kompromisow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 20, 2009 8:53 am
uuuuaaa, przyjechał, przyjechał! mój lalek, aaa xd
*czeka aż załadują się baterie w aparacie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 20, 2009 1:39 pm
ZebraDeath uuuuaaa, przyjechał, przyjechał! mój lalek, aaa xd *czeka aż załadują się baterie w aparacie* zrób jakieś pikne zdjęcie! mrgreen Powiedz, ile Ty już przechowujesz tych skorupek, co? Masz jeszcze tego królika?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 20, 2009 11:01 pm
Daedhel ZebraDeath uuuuaaa, przyjechał, przyjechał! mój lalek, aaa xd *czeka aż załadują się baterie w aparacie* zrób jakieś pikne zdjęcie! mrgreen Powiedz, ile Ty już przechowujesz tych skorupek, co? Masz jeszcze tego królika? mam Yoela (DoT Camine) i Madame Pomponielle (DollZone PetDoll Bunny). póki co więcej nie planuję.  to z przyjazdu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 21, 2009 12:10 pm
samo szczęście jak widzę. xd Malutkie te lalki. Myślałam, że ta nowa to będzie taka do nokautów, zamiast kija golfowego. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 22, 2009 8:47 am
on jest cholernie potężny. i ciężki jak zaraza, kawał klocka z niego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 22, 2009 10:08 am
ZebraDeath on jest cholernie potężny. i ciężki jak zaraza, kawał klocka z niego. o.o czyli jednak do nokautów... z czego oni te cuda robią, co? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 22, 2009 10:52 am
Ale masz banana na tym zdjęciu xD A tak z ciekawości, ile ten chłoptaś Ciebie kosztował? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|