|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:21 am
Ojej Julia, przepraszam... nie chcialem cie wystraszyc... tylko bardzo spodobala mi sie twoja osoba, masz bardzo mile usposobienie, i w ogule juz dawno chcialem sie do ciebie odezwac, ale balem sie troszke... gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur heyka.. LInus dash mi te piosenki??\ racquel kiedys dam wam foto mojego bratanka xd ok. tylko, ze na tym zdjeciu wczesniej... to ja jestem. redface redface redface redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Lina-san *wyciaga śrutówke i strzela racqelowi w łeb* ugh! widze, ze zupelny brak poczucia humoru nas dzis nie opuszcza, co? Nie znam się na żartach i nie lubie małych dzieci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:22 am
Lina-san racqel Lina-san *wyciaga śrutówke i strzela racqelowi w łeb* ugh! widze, ze zupelny brak poczucia humoru nas dzis nie opuszcza, co? Nie znam się na żartach i nie lubie małych dzieci... ja tesh nie lubie ale one lubia mnie xp racquel slodzitko wygladales...ja tyz kiedys bylam ladnym malym dzieckiem...kiedys
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:23 am
racqel Baliaur heyka.. LInus dash mi te piosenki??\ racquel kiedys dam wam foto mojego bratanka xd ok. tylko, ze na tym zdjeciu wczesniej... to ja jestem. redface redface redface redface redface redface O.o ... jejq !!! 4laugh whee whee whee strashnie lubiu dzieci 3nodding sliczny byleś wink 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Usagi-man Ojej Julia, przepraszam... nie chcialem cie wystraszyc... tylko bardzo spodobala mi sie twoja osoba, masz bardzo mile usposobienie, i w ogule juz dawno chcialem sie do ciebie odezwac, ale balem sie troszke... gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk NIETRZABYLO TEGO ROBIC !! [UDERZENIE Z PLASKIEGO W TWARZ...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Usagi-man Ojej Julia, przepraszam... nie chcialem cie wystraszyc... tylko bardzo spodobala mi sie twoja osoba, masz bardzo mile usposobienie, i w ogule juz dawno chcialem sie do ciebie odezwac, ale balem sie troszke... gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk stare Nie będe nie miły, nie będe wredny, nie będe wredny *chowa sie za fotel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:24 am
Lina-san racqel Lina-san *wyciaga śrutówke i strzela racqelowi w łeb* ugh! widze, ze zupelny brak poczucia humoru nas dzis nie opuszcza, co? Nie znam się na żartach i nie lubie małych dzieci... okej. ale to twoje problemy. nie musisz nas nimi karmic. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:25 am
juliangel Usagi-man Ojej Julia, przepraszam... nie chcialem cie wystraszyc... tylko bardzo spodobala mi sie twoja osoba, masz bardzo mile usposobienie, i w ogule juz dawno chcialem sie do ciebie odezwac, ale balem sie troszke... gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk NIETRZABYLO TEGO ROBIC !! [UDERZENIE Z PLASKIEGO W TWARZ...] przyjmuje cios z nalezyta godnoscia po czym odwraca sie i odchodzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:25 am
racqel Lina-san racqel Lina-san *wyciaga śrutówke i strzela racqelowi w łeb* ugh! widze, ze zupelny brak poczucia humoru nas dzis nie opuszcza, co? Nie znam się na żartach i nie lubie małych dzieci... okej. ale to twoje problemy. nie musisz nas nimi karmic. stare lubie sie dzielic swoimi problemami z otoczeniem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:26 am
racqel Lina-san racqel Lina-san *wyciaga śrutówke i strzela racqelowi w łeb* ugh! widze, ze zupelny brak poczucia humoru nas dzis nie opuszcza, co? Nie znam się na żartach i nie lubie małych dzieci... okej. ale to twoje problemy. nie musisz nas nimi karmic. stare *idzie na srodek pokoju i wydziera sie na cala pare* PRZESTANCIE!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:26 am
Szkoda ze w ten sposob musimy sie rozstac...
Natalko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 14, 2005 10:27 am
Lina-san racqel Lina-san racqel Lina-san *wyciaga śrutówke i strzela racqelowi w łeb* ugh! widze, ze zupelny brak poczucia humoru nas dzis nie opuszcza, co? Nie znam się na żartach i nie lubie małych dzieci... okej. ale to twoje problemy. nie musisz nas nimi karmic. stare lubie sie dzielic swoimi problemami z otoczeniem xp uwazaj, zeby otoczenie nie polubilo tego samego co ty. Karina > a jak ci sie z tym zyje, poza tym, ze ciezko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|